SİYASET

Gündeme bomba gibi düştü! Bülent Arınç'ın AK Parti milletvekili oğluyla ilgili flaş iddia

CHP yandaşı gazeteci İsmail Saymaz, Bülent Arınç'ın AK Parti Milletvekili oğlu Mücahit Arınç ile görüştüğünü ve AK Parti'de yaşanan istifaların devamının sürmesi halinde Mücahit Arınç'ın da istifa edebileceğini ileri sürdü.

22 Ekim 2022 Saat: 11:47
Gündeme bomba gibi düştü! Bülent Arınçın AK Parti milletvekili oğluyla ilgili flaş iddia
Gündeme bomba gibi düştü! Bülent Arınç'ın AK Parti milletvekili oğluyla ilgili flaş iddia

CHP yandaşı gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'de Seda Selek'in moderatörlüğünde yayınlanan 'Perdenin Önü Arkası' programında gündemi yorumladı.

Saymaz, Bülent Arınç'ın AK Parti Milletvekili oğlu Mücahit Arınç ile görüştüğünü ve AK Parti'de yaşanan istifaların devamının sürmesi halinde Mücahit Arınç'ın da istifa edebileceğini iddia etti. 

İsmail Saymaz, konu ile ilgili olarak şöyle konuştu:

"Ahmet Eşref Fakıbaba ile ile beraber istifası beklenen var. Adı geçenlerin ikisiyle konuştum. Mehmet Kasım Güldoğan ve Mücahit Arınç. 

Yeni değil, birkaç aydır İyi Parti'ye geçeceğini duyuyordum. Yakın zamanda Mücahit Arınç TV 5 kanalına katıldı. Babası konuşuyor, oğlu da konuşuyor. Mücahit Bey de iktidara yönelik eleştirilerini dile getirdi. Ben onu da aradım. Ama ben çeşitli yerlerden rahatsızlığının olduğunu, İyi Parti'ye geçeceğinin konuşulduğunu duydum. Aradım kendisini, konuştuk. Geçişi doğrulamadı. 

Partide bir süredir izlenen politikalardan kaynaklı kimi zaman yolsuzluklar, kimi zaman hukuki meseleler, FETÖ davaları meselelerde, çeşitli insanların etrafında olağanüstü güç biriktirmesi, kamu kaynaklarının israf edilmesi gibi meselelerde rahatsızlıklarının olduğunu da reddetmedi. Mücahit Arınç da partinin MKYK üyesi. 

Eğer bu çatlak büyürse, 'veda' diyebilecek isimler arasında bence ikisi de yer alıyor. Başka partilere katılırlar mı bilmiyorum lakin onların rahatsızlıklarını sakınmadıklarını gördüm." 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑