YEME & İÇME

Gusto Ristorante

Uzun yıllara dayanan Rejans deneyimini farklı bir mutfakta sürdüren deneyimli işletmeci Erdal Sezener, Akaretler’de açtığı nezih ve samimi mekanında misafirlerine iş ve aile yemekleri için “İtalyan Masası” konseptini sunuyor.

18 Mart 2014 Saat: 14:11
Gusto Ristorante
Gusto Ristorante

Caffè il gusto ristorante’de Rejans ördeği pizza, lazanya ve risotto ile buluşurken sarı votka "bir yudum Rejans" sloganıyla konuklara servis ediliyor. İtalya'nın geniş ailelerinin kutlama yemeklerinden yola çıkarak il gusto’nun "İtalyan Masası" konseptinde misafirlere kaliteli şaraplar eşliğinde çok sayıda İtalyan lezzetini tadabilecekleri bir menü sunuluyor.

Kalabalık İtalyan sofralarının temelini oluşturan birlikte yenen yemekten zevk almak, muhabbet etmek, birbirinden lezzetli yemekleri paylaşmak, konuşmak, kadeh kaldırmak kısaca Il Gusto’da İtalyan Masası… Caffè il gusto ristorante’de Italyan Masası menüsünde: Bruschetta Di Frenze, Carpaccio Di Manzo (İnce dilimlenmiş dana eti, roka ve parmesan), Melanzane Alla Parmigiana (Fırınlanmış patlıcan;domates sos, parmesan ve mozzarella peyniri ile), Quattro Formaggi Pizza, Penne Siciliana, Porcini Risotto, Pizzacı Usulü Biftek, Tiramisu bulunuyor

Adres: Vişnezade Mah., Süleyman Seba Cad. No:59, Akaretler Beşiktaş

Tel: (0212) 236 80 05

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑