GÜNCEL

Hadi Özışık hiçbir şey olmamış gibi davranıyor! Bakan Soylu'ya şirinlik peşinde...

Sedat Peker'in İnternet Haber Medya Grup Başkanı Hadi Özışık ile yaptığı görüntülü görüşmeyi yayımlamasından sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hadi ve Süleyman Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Foyası ortaya çıkan Hadi Özışık,

20 Mayıs 2021 Saat: 09:22
Hadi Özışık hiçbir şey olmamış gibi davranıyor! Bakan Soyluya şirinlik peşinde...
Hadi Özışık hiçbir şey olmamış gibi davranıyor! Bakan Soylu'ya şirinlik peşinde...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in Hadi Özışık ile yaptığı görüntülü görüşmeyi yayımlamasını TRT Haber canlı yayınında değerlendirdi. Peker'in ismini kullanmadan fotoğrafı ile bilgi veren Bakan Soylu, "Bataklık operasyonunun içinde FETÖ var ve buna ulaştık. 2 uyuşturucu baronunu yakaladık. Bataklık operasyonu içerisinde biraz önce resmi çıkanlar da var. (Sedat Peker)" dedi.

'CHP ve Peker işbirliği yapıyor'

CHP'li Özgür Özel, Sedat Peker dün gece söz konusu videoyu yayımladan önce, Bakan Soylu'ya, 'Hangi gazeteciyi Peker ile husümetinde aracı yaptın?' diye sormuştu. Bakan Soylu, TRT Haber canlı yayınında CHP'li Özel'in o sözlerini ekrana verdi. Soylu, Özgür Özel'in Sedat Peker'in yayımlayacağı videodan haberdar olduğunu belirterek, CHP ile Sedat Peker'in işbirliği içinde olduğunu söyledi.

Özışık saf değiştirdi!

Hadi Özışık, dün ortaya çıkan videosundan sonra twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak Bakan Soylu'dan özür dilemişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Hadi ve Süleyman Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Tüm bunlar yaşandıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmayı seçen Hadi Özışık, İnternet Haber'de Bakan Solyu'nun açıklamalarına yer verdi. Saf değiştirerek Sedat Peker'in tarafından ayrılan Özışık'ın medya grubu, Bakan Soylu'ya şirinlik yaptı.

Hadi Özışık'ın özür paylaşımı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑