MAGAZİN

Hadise çıkarttı

Hadise Bodrum tatili sırasında görüntülenince uyarmadıkları için arkadaşlarına sitem etti

3 Ağustos 2012 Saat: 17:38
Hadise çıkarttı
Hadise çıkarttı

Belçika asıllı olan ve tüm vergisini Belçika'da ödeyen buna rağmen ülkemizde daha çok tanınan ve sevilen ünlü şarkıcı Hadise de makyajsız görüntülenen ünlüler arasına katıldı.

Konserleri sırasında sahnede verdiği frikikler, selülit tartışmaları ve aşk söylentileriyle gündeme gelmekten yorulduğunu sık sık belirten ve bu yüzden de gözlerden uzak bir tatil yapmayı tercih eden Hadise, Bodrum'da yakın arkadaşları ile birlikte kafa dinliyordu. Ta ki magazinciler tarafından görüntülenene kadar.

Gün boyunca kaldığı otelin iskelesinde annesi ve iki arkadaşıyla birlikte güneşlenen genç şarkıcı, sıcaktan bunaldıkça denize girip çıktı. Denizden çıkarken görüntülendiğini fark eden Hadise, annesi ve arkadaşlarına kendisini uyarmadıkları için sitem etti.

Arkadaşlarına sitem etti etmesine ama bu sitem magazincilerin onu görüntülemesine engel olamadı. Denize girip çıktıktan sonra güneşlenirken de görüntülenen Hadise'nin kaydedilen fotoğraflarında selülite karşı verdiği mücadelede ne kadar başarılı olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑