MAGAZİN

Hadise üzerine Hadise yaşandı!

Konserine bir saat gecikmeli başlayan şarkıcı, Kırklareliler’e ‘Sevgili Kocaeliler’ diye hitap edince ikinci kez özür diledi.

31 Mayıs 2015 Saat: 12:09
Hadise üzerine Hadise yaşandı!
Hadise üzerine Hadise yaşandı!

Kırklareli'nde 25. 'Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nde sahneye çıkan Hadise'yi 20 bin hayranı izledi. Konsere beyaz bir elbise ile çıkan şarkıcı, takılarını hayranlarına hediye etti. Konsere 1 saat gecikmeli başlayan Hadise, konuşmalarında Kırklareli'ne Kocaeli dediği için seyircilerinden özür diledi. Hadise, başından geçen talihsiz olayı şöyle anlattı...

BENİM YARDIMCIM YOKTUR
"El bagajımı kendim hazırlarım. Benim yardımcım yoktur. Her şeyimi kendim hazırlar ve kendim dolabıma dizerim. Bugün her şeyimi hazırladım, bavulumu koridora koydum. Kız kardeşim Derya geldi. Her şey hazır evden çıkıyoruz. Uzun bir yoldan sonra otele geldik. İndiğimizde 'Bavulum nerede?' dedim. Meğer evde unutmuşum bavulumu. Bavul içinde ayakkabı, takılarım, makyaj kutum ve ihtiyacım olan şeyler o bavulun içinde. Bir arkadaş bavulumu saat 22.45'te yetiştirdi. Çok hızlı bir şekilde giyindim. Sizlerden özür diliyorum!"

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑