SİYASET

Hakan Tanta, “İzmit için proje üretiyoruz”

CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Dr. Hakan Tanta, İzmit için vizyon projeleri olduğunu söyledi

24 Eylül 2013 Saat: 14:09
Hakan Tanta, “İzmit için proje üretiyoruz”
Hakan Tanta, “İzmit için proje üretiyoruz”

HABERİN VİDEOSU Tüm Videolar

Hakan Tanta, "İzmit için proje üretiyoruz" Haber Videoları

Hakan Tanta, "İzmit için proje üretiyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İzmit Belediye Başkan aday adaylığını geçtiğimiz aylarda açıklayan Dr. Hakan Tanta, İzmit için boş durmadıklarını ifade ederek, “Çok güzel bir proje ekibi kurduk. Bu ekipteki arkadaşlarımızla beraber projelerimizi üretiyoruz. Bu projeleri örgütümüze sunacağız. İlçe örgütümüzün de hazırlıkları var. Onlarla birlikte kim aday olursa çalışmalarını o yönde yapacak” dedi.

VİZYON PROJELER

Tanta, “ Ne var projelerimizde; vizyon projeler var. Gerçekten İzmit’i Türkiye’ye, dünyaya, Avrupa’ya tanıtacak, bir cazibe merkezi haline getirecek projelerimiz var. Onun yanında bir de sosyal projelerimiz var. Toplumun bütün katmanlarını ilgilendiren, yaşlıları, gençleri, çocukları, sokak hayvanlarını, İzmit’te yaşayan her kesimi ilgilendiren projelerimiz var. Onlarla ilgili taslak çalışmalarımızın sonuna geldik. İnşallah kısa zamanda üyelerimizin de katılacağı, büyük bir gövde gösterisi şeklinde bir araya geleceğimiz, kenetleneceğimiz bir ortamda o projelerimizi örgütümüzle paylaşacağız” diye konuştu.

KOCAELİSPOR UTANÇ KAYNAĞI

Sporun içinden gelen birisi olarak Kocaelispor’un konumunu ele alan Dr. Hakan Tanta sözlerini şöyle sürdürdü: “Kocaelispor bu kenti yönetenlerin utanç kaynağıdır. Bir çok illere gidiyoruz, hiç sanayisi olmayan, ulusal bazda yüksek milli gelire sahip olmayan, vergi olarak da bizim kadar vergi ödemeyen illerin, birinci ligde, süper ligde takımları olduğunu görüyoruz. Birincisi bu. İkincisi; salon sporları anlamında ilimiz bitmiş durumda. Bizim zamanımızda lise, sanat okulu basket bol maçı olay olurdu. Spor salonları ağzına kadar dolardı. Artık birinci ligde bayan voleybol takımımız da yok, basketbol takımımız da yok. Amatör spor klüpleri varlık gösteremiyor. Onlarla ilgili çalışmalarımız olacak. Bir de benim çok önemsediğim konu, doğa sporları . Doğa sporları denince insanlar bir yerlere tırmanmak gibi algılıyor. Rekreatif etkinlikler. Bunların içerisinde, bu kenti ilgilendirecek her yaşta, yediden yetmiş yediye herkesin yapabileceği sporlar var. Mesela su sporları var. Yatçılık da bir doğa sporudur. Katamaran da bir doğa sporudur. Paintball, orientiring, bunlar birer doğa sporudur. İzmit Körfezi su sporları alanında dünyadaki en önemli körfezlerden bir tanesidir. Yılın 365 gününe baktığınızda yüzde doksan poyraz alır. Bu poyrazda dalga olmaz. Su sporları için ideal körfezlerden biridir. İkincisi sadece körfezle ilgili değil.Ggünübirlik doğa yürüyüşü olsun, dağ bisikleti olsun, farklı rekreasyon etkinliklerinden de bu kent için planladıklarımız var”

BAŞARININ ÇÖZÜMÜ İNSAN

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Belediye Başkan aday adayı Dr. Hakan Tanta, “Vatandaşlarla görüşüyoruz. Kentteki sorunları da biliyoruz. Bunlarla ilgili de zaten proje grubumuz çalışmalarını sürdürüyor. Ama ben öncelikle şunu ifade etmek istiyorum. Bütün projelerin başında insan var. Yani ona rağmen bunu koyarsanız aslında ne kadar kolay olduğunu görürsünüz. Başarının ve çözümün ne kadar kolay olduğunu görürsünüz. İkincisi toplum. Topluma rağmen bir şey yaparsanız, en ufak yaptığınız çalışma bile başarısız olur. O yüzden bizler, yeni dönemle birlikte, herkesle birlikte tüm bu kentte yaşayan, bu kente gönül vermiş insanlarımızla birlikte, bu kentteki sivil toplum örgütleriyle, odalarla birlikte çok güzel şeyler üreteceğimize inanıyorum. Bütün her şeyi danışarak yapacağımızı söylüyorum. Eskiden biz zaten bunu dile getiriyorduk. Şimdi de artık bizler yönetim kademesinde olursak, bunları hep birlikte, elbirliği ile yapacağımızı da şimdiden deklare ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑