GÜNCEL

Haliç'teki çatışmanın arkasından bakın kim çıktı!

Haliç Köprüsü girişinde bir otomobile yönelik düzenlenen silahlı saldırıyı gerçekleştiren saldırganların, İtalya’da tutuklu bulunan suç örgütü lideri Barış Boyun’la bağlantılı olduğu ortaya çıktı.

15 Ocak 2023 Saat: 10:02
Haliçteki çatışmanın arkasından bakın kim çıktı!
Haliç'teki çatışmanın arkasından bakın kim çıktı!

İstanbul’da Haliç Köprüsü’nün girişinde, Cumali Aslan’ın (34) da içinde olduğu 09 AGM 821 plakalı otomobile dün saat 06.30 sıralarında plakasız bir otomobildeki kişiler tarafından Kalaşnikof tüfekle ateş açıldı. Diğer otomobildekiler de ateşe ateşle karşılık verdi. Cumali Aslan’ın içinde bulunduğu otomobil bariyerlere çarparak dururken, saldırganlar da 50 metre ileride otomobillerini terk ederek kaçtı.

Saldırıda Cumali Aslan hayatını kaybetti, ön sağ koltukta oturan bir kişi de yaralandı. Esenler’deki evine giderken yolda saldırıya uğradığı öğrenilen Cumali Aslan’ın 20 gün önce cezaevinden çıktığı ve 2 yaşında bir oğlu olduğu kaydedildi.

Polis ekipleri olay yerinde 41 boş kovan buldu. 2 saat boyunca Haliç Köprüsü’nün Edirne istikametindeki orta yol trafiğe kapatıldı. İl belirlemeye göre, saldırıyı gerçekleştirenler Doğukan K. ve Özgür Y.’ydi. İki saldırgan, İtalya’da tutuklu bulunan suç örgütü lideri Barış Boyun’la bağlantılıydı ve Daltonlar Çetesi operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmışlardı. Doğukan K. yaralı halde yakalanırken, Özgür Y.’nin ise arandığı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑