GÜNCEL

Halk otobüsü Balat'ta kaza yaptı: 20 yaralı

Fatih'te kontrolden çıkan halk otobüsü, Camhane'nin bulunduğu tarihi binanın duvarına çarptı. Hurdaya dönen otobüste bulunan 20 kişi yaralandı.Yaralılardan 2'sinin durumu ağır.

9 Temmuz 2013 Saat: 11:40
Halk otobüsü Balat'ta kaza yaptı: 20 yaralı
Halk otobüsü Balat'ta kaza yaptı: 20 yaralı
Balat'ta kontrolden çıkan özel halk otobüsü, tarihi bir binanın duvarına çarptı. Hurdaya dönen otobüste bulunan 2'si ağır 20 kişi yaralandı. Yolcular, şoförün uyuduğunu iddia etti.

Fatih Balat Abdülezel Paşa Caddesi'nde ilerleyen Gazi Mahallesi – Eminönü seferini yapan Halk Otobüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. İşe giden vatandaşların yoğunlukta olduğu otobüs büyük bir gürültüyle Camhane olarak kullanılan tarihi binanın duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otobüste bulunan yolcular büyük korku yaşadı. Adeta can pazarının yaşandığı otobüste bulunan 20 kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. Yaralanan vatandaşlar ambulanslarla çevre hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Kazada yaralanan 20 kişiden 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ŞOFÖR UYUDU İDDİASI

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan bir yolcu, "Kaptan uyuyordu herhalde. Gürültüyle kalktık. Çok sayıda yaralı var. Ben en önde oturuyordum. Ne yaptığını ben de bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Yaralı halde ambulansın gelmesini bekleyen bir yolcu ise sürücünün uyukladığını iddia ederek, "Sürücünün kafası sarsılıyordu. Uyukluyor gibi geliyordu. İnsanların hepsi uyuyordu. Şoförün uyukladığını ben gördüm. Uyarayım dedim. Baktım biraz hızlı gitmeye başladı. Aradan on dakika falan geçti bu olay oldu. Çok yaralı vardı" dedi.

Kaza nedeniyle cadde Eminönü istikametine trafiğe kapandı. Trafik, polis ekipleri tarafından karşı yönden bir şerit ayrılarak sağlanmaya çalıştı. Olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralıların tedavileri sürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑