MAGAZİN

Haluk Levent öyle bir şey yaptı ki 'yarın basın beni yazacak' dedi

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 20'ncisi düzenlenen "Tarım ve Seracılık Festivali" kapsamında şarkıcı Haluk Levent konser verdi.

28 Nisan 2019 Saat: 07:38
Haluk Levent öyle bir şey yaptı ki yarın basın beni yazacak dedi
Haluk Levent öyle bir şey yaptı ki 'yarın basın beni yazacak' dedi

Şarkıcı Haluk Levent, Kumluca Belediyesince gerçekleştirilen  festivalin son gününde Karatepe Stadı'nda sahne aldı. Konser öncesi gecenin  sponsorlarına Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, plaket verdi.

Başkan Köleoğlu, burada yaptığı konuşmada, Tarım ve Seracılık  Festivali'nin Türkiye'nin en büyük halk festivali olduğunu söyledi.

Festivalde sanat, kültür, çocuk, her şeyin olduğunu ifade eden  Köleoğlu, "İşte bütün bu güzellikler bir arada olduğunda Türkiye'nin en büyük  halk festivali ortaya çıkıyor. Kendinizle gurur duyabilirsiniz." dedi.

Konuşmaların ardından, şarkıcı Haluk Levent, birbirinden hareketli  eserlerini seslendirdi. Zaman zaman dinleyicilerinin arasına inen şarkıcı,  sevenleriyle fotoğraf çektirip, özçekim yaptı.

Konser sonunda Kumluca Belediye Başkanı Köleoğlu, sanatçı Haluk  Levent'e çiçek, plaket ve salkım domateslerden yapılmış kolye takdim edildi.

‘DOMATES KRALI OLDUM’

Domateslerden yapılan kolyeyi bir süre boynuna takmak istemeyen  Levent, kendisine ısrar eden belediye başkanını kıramadı. "Bugüne kadar rock  kralıydım, bundan sonra domates kralı oldum." diyen Levent, kendisine ikram  edilen domateslerden tattı.

'DOMATES GÜZELİ'

Levent, "Sayın Başkan, yarın magazin basını beni 'domates güzeli' diye  yazarlar ama olsun sizin ikramınız olan tüm domatesleri alıyorum. Tatları çok  güzel, bunları yetiştiren emek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑