SAĞLIK

Hastanede büyük skandal

Diyarbakır Eğitimi ve Araştırma hastanesinde tedavi gören yarı açık cezaevi mahkumu E.K. ile arkadaşı M. T.'nin tecavüzüne uğradığını iddia eden B.A polise başvurdu. Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, olayla ilgili soruşturmanın d

15 Aralık 2012 Saat: 18:01
Hastanede büyük skandal
Hastanede büyük skandal

Diyarbakır Tarım Yarı Açık Cezaevi'nde hırsızlık suçundan tutuklu bulunan E.K, tedavi gördüğü Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji servisinde skandal bir olaya adı karışınca kaçtı. Hastanenin mahkum koğuşunda tedavi gören hırsızlıktan sabıkalı E.K. yanına arkadaşı kent merkezinde oturan M.T'yi çağırdı. İddiaya göre, mahkum koğuşundan çıkarak hastane bahçesinde gezen iki arkadaş aynı serviste tedavi gören 19 yaşındaki B.A. ile tanıştı. Hastane bahçesinde bir süre oturduktan sonra E.K, arkadaşı M.T. ve B.A. adlı kadın hastaneden ayrılırken, bir süre şehir merkezinde dolaştıktan sonra tekrar hastaneye döndüler. B.A adlı kadın ise hastane polisine giderek mahkum E.K. ile arkadaşı M.T.'nin hastanede kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Olayın duyulmasının ardından mahkum E.K. kaçarken arkadaşı M.T. gözaltına alındı. B.A'nın ifadesi üzerine gözaltına alınan M.T. çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Toprak, kamera kayıtlarına adı geçen kadının üroloji servisinde tedavi gören kişinin odasına girdiği ve saatler sonra çıktığının görüldüğünü belirterek, hastane yetkilileri olayla ilgili soruşturmasını devam ettirdiğini belirtti. Kaçan mahkumun yakalanması için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Vali Toprak, mağdur kadının sosyal hizmetler kurumu tarafından korumaya alındığını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑