GÜNCEL

Havaya ateş eden işletmeci tutuklandı

Beyoğlu'nda göstericilerle tartışan ve tabancasıyla havaya 3 el ateş eden otel işletmecisi Adnan Subaşı, "Halkta korku kaygı panik yaratacak şekilde meskul mahalde ateş etmek ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlamasıyla tut

9 Temmuz 2013 Saat: 21:58
Havaya ateş eden işletmeci tutuklandı
Havaya ateş eden işletmeci tutuklandı
Taksim'de Gezi Parkı ile ilgili dün akşam yapılan eyleme polisin müdahale etmişti. Göstericilerin bir kısmı müdahale nedeniyle İstiklal Caddesi üzerindeki İmam Adnan Sokak'a kaçmıştı. Burada göstericilerin girmek istediği bir otelin işletmecisi ile eylemciler arasında tartışma yaşanmıştı.

Otel işletmecisi Adnan Subaşı yaşanan tartışma üzerine belinden tabancasını çıkararak havaya 3 el ateş etmişti. Gözaltına alınarak dün akşam Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Subaşı emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı Sait Yakşıan'a ifade veren Subaşı, "Halkta korku kaygı panik yaratacak şekilde meskul mahalde ateş etmek ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevkedildi. Subaşı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑