YAŞAM

Hayaldi gerçek oldu

Depremde evleri yıkıldı... Kaldıkları çadırda çıkan yangında kardeşi öldü, kendi ağır yaralandı. 10 ameliyat geçirdi. Şimdi üniversiteyi kazanan Şerife, Rüyada gibiyim dedi...

26 Ağustos 2012 Saat: 12:02
Hayaldi gerçek oldu
Hayaldi gerçek oldu

Erzurumlu Şerife Köroğlu'nun hayatı, filmlere konu olacak türden... 2004 yılında Aşkale Depremi'nde evleri yıkılan Köroğlu ailesi, bir çadırda yaşamaya başladı. Ancak çadırda çıkan yangında, Şerife'nin kardeşi Bedriye, feci şekilde can verdi. Şerife'nin de başta yüzü olmak üzere birçok yeri yandı. Diğer kardeşi Sinem'in de birçok yerinde 2. derece yanıklar oluştu. Okulda çok başarılı bir öğrenci olduğunu ve ortaokulu teşekkür belgesiyle bitirdiğini ifade eden Şerife, yüzündeki yaralar ve çevresindekilerin rahatsız edici bakışlarından dolayı bir süre okula gidemediğini söyledi. 

1.5 YIL HASTANEDE KALDI 
8 yılda 10 operasyon geçirdiğini belirten Şerife, "Çok acılar çektik. O dönem Erzurum'da olan gazeteci Fatma Demir sayesinde İstanbul'a geldik. Kardeşim ve benim ameliyatımız sürüyor.Cerrahpaşa'da 1,5 sene kaldık. Yanımızda kalan ailenin de bir kızı yaralandı. Kızılay tarafından hastaneye yakın bir ev tutuldu. Burada kalıyoruz. İnsanlar elinden geldikçe yardım ediyor. Bu olay bütün hayatımızı etkiledi. Maltepe Üniversitesi psikoloji bölümünü burslu olarak kazandım. Şimdi hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum. Hayallerim gerçekleşti. Psikoloji bölümünü bitirerek, tüm sorunlarımın üstesinden geleceğim" dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑