YEME & İÇME

Hayallerinizin gerçekleştiği adres

"PRENS BAHA" ile her C.tesi akşamı eğlenceyi hem unutulmaz hemde tadına doyulmaz yaşayacaksınız.

11 Mart 2013 Saat: 22:55
Hayallerinizin gerçekleştiği adres
Hayallerinizin gerçekleştiği adres
Eşsiz lezzetleri, özgün tadında ve usta ellerin sunumuyla tatmak isteyenler, İzmit Yuvacık MAVİ DÜŞ Restaurant sizleri davet ediyor.
Mavi Düş Restaurant yenilenmiş yüzü,yeni damak tatlarıyla sizlerle buluşmanın onurunu yaşarken,  menüsüne de  Balığ'ıda dahil ederek sizlerin taleplerine cevap vermilş oldu.
 Ayrıca Mavi Düş Restoran'dan uygun grup fix menülerdende faydalanabilir gruplarınızla birlikte gelip eğlenceyi unutulmaz  yaşayabilirsiniz... Herkesi eğlence'nin  tek adresi Mavi Düş Restoran'a bekliyoruz...  
Mavi Düş Restoran'da "PRENS BAHA" rüzgarı!

"PRENS BAHA" ile her C.tesi akşamı eğlence hem unutulmaz hemde tadına doyulmaz 



     RESTAURANT 
300 kişilik kapasiteye sahip olan doğanın kucağında eşsiz mutfağı ile sizleri ağırlamayı bekleyen restaurantımız düğün, nişan, sünnet ve yaş günü düzenlemelerine ev sahipliği yapmaktan onur duyacaktır. Haftanın iki günü (Cuma-Cumartesi) canlı müzik dinlemenin zevkine varacağınız, damak zevkinizi maksimuma çıkaracak, stresinizi atıp evinize huzur içerisinde dönmeyi sağlayacak bir mekândır. Ayrıca dilediğiniz gün tesisimizde kahvaltıda  yapabilirsiniz Gelin! bu pazar kahvaltıyı birlikte yapalım.

  KAPALI HAVUZ 
300 m² kapalı alanda kurulu olan havuzumuz kışın ısıtmalı olup, otomatik temizleme ve ilaçlama makineleri ile sizleri sağlıklı bir ortamda keyifle yüzmeye davet ediyor. Yüzme bilmeyenlere kısa sürede yüzme öğretecek deneyimli hocalarımız sizleri bekliyor. Duşları ve saunası mevcut olup, günün yorgunluğunu atabileceğiniz nezih bir mekândır.
AÇIK HAVUZ 
3500 m² alana sahip 700 metrekare büyüklüğünde,1.60cm derinliğinde, 90 metrekare çocuk havuzlu, Amerikan barlı ve kendini 4 saatte otomatik ilaçlayan ve temizleyen Marmara Bölgesinin tek havuzudur. Bünyesinde restaurant mevcut olup 750 kişiye hizmet sunabilecek kapasitededir. Yazın düğün, nişan, sünnet ve yaş günü organizasyonları yapılmaktadır. Gece eğlencelerinin de mevcut olduğu doğa ile iç içe olan tesisimizi mutlaka görmenizi ve yorumunu kendiniz yapmanız gerekmektedir. Biz iddialıyız sizleri keyif ve eğlencenin adresine bekliyoruz...
FİTNESS CENTER 
Spor salonumuz en modern spor aletlerinin yer aldığı ve uzman hocalar eşliğinde spor yapmanın, form tutmanın ve vücudunuzun performansını arttırmanın zevkine varılacak bir yer. Duşları ve soyunma kabinleri mevcut olup spor yaparken doyumsuz manzaranın tadını çıkarma fırsatı bulacağınız bu mekânda gelin sağlıklı yaşama birlikte adım atalım.
• Üyelik sistemimizin en önemli özelliği gün ve saat sınırı olmamasıdır. Üye olan müşterilerimiz haftanın hergünü diledikleri gün ve saatte (10:00-23:00 arası) tesisimizden maksimum faydalanabilmektedir.
• Üyeliklerimizde Denizbank ve Bonus Card’a taksitli ödeme imkanı vardır.
• Üye olan müşterilerimize tesisimizle ilgili en güncel gelişmeler hakkında E-mail yada telefonla kendilerine bilgi verilecektir.
• Aile paketi üyeliğimizden faydalanarak uygun fiyata ailece üye olabilirsiniz.


İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
 
Adres : Aydınkent Mah. Hacı Mecit Bulvarı 22. Ada Karşısı
  Yuvacık / KOCAELİ
Telefon: (262) 346 71 36
  (262) 346 80 61
  (262) 346 80 62
Fax : (262) 346 67 61
E-mail : info@mavidus.com.tr


                                                  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑