SAĞLIK

Hayatın ve kanserin ilacı umuttur

Başkan Karaosmanoğlu Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği yönetimini ağırladı

24 Eylül 2013 Saat: 12:07
Hayatın ve kanserin ilacı umuttur
Hayatın ve kanserin ilacı umuttur

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Gülay Sökül ve yönetim kurulunu ağırladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette dernek yönetiminin yanı sıra kanser hastaları ve Başkan Danışmanı Nermin Tol de hazır bulundu.

UMUDUNUZU KAYBETMEYİN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, tıbbi tedavinin yanında yaşama sevincinin de kanseri yenmede en önemli etken olduğunu vurguladı. Çağımız hastalığının kanser olduğuna vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Kanserle mücadelenin en büyük ilacı umuttur. Hastalarımızın hayata pozitif bakmaları gerekiyor. Umudumuzu kaybetmeden yaşama devam etmeliyiz” şeklinde konuştu. SOSYAL AKTİVİTELERE KATILIN

Spor yapmanın da hem vücudu hem zihni dinç tuttuğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimiz bir doğa harikası. Tavsiyem bu güzellikleri yakından görmeniz ve yaşama sevincinizi artırmanız” dedi. Başkan Karaosmanoğlu, kanser hastalarına sosyal aktivitelere katılarak hayattan kopmama tavsiyesinde bulundu. FİKİR PAYLAŞIMI YAPILDI Samimi ortamda geçen görüşmeden, kanserle mücadele konusunda fikir paylaşımı da yapıldı. Ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’nun fotoğrafı bulunan bir çalışma da hediye edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑