SİYASET

HDP'nin Rize adayına şok! Akrabaları reddetti

Basın toplantısı düzenleyen aile, HDP'den Rize 2. sıra milletvekili adayı Selda Karafazlı Kurşun'u akrabalıktan reddettiklerini açıkladı.

14 Nisan 2015 Saat: 19:42
HDP'nin Rize adayına şok! Akrabaları reddetti
HDP'nin Rize adayına şok! Akrabaları reddetti

7 Haziran seçimlerinde HDP Rize 2. sıra milletvekili adayı olan Selda Karafazlı Kurşun'u akrabaları reddetti.

BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

Basın açıklaması düzenleyen Karafazlı ailesinden Ali, Lokman, Harun, Birkan, Yüksel, Akif ve Osman Karafazlı yaptıkları açıklamada HDP'den Rize 2. sıra milletvekili olan Selda Karafazlı Kurşun'u ve ailesini akrabalıktan sildiklerini belirttiler.



"HDP TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DEVAMIDIR"

Basın toplantısında Selda Karafazlı'yı aday olmaması konusunda daha önce uyardıklarını belirten aile üyeleri, "HDP ülkemizde bilinen bir terör örgütünün devamıdır. Karadeniz bölgesinde hiçbir yapılanmaya girememiş ve halk tepkisini ortaya koymuştur. Siyasi partilere karşı değiliz. Her partide mutlaka Karafazlı ailesi vardır. Ancak HDP gibi terör örgütünün yanında yer alan ve İmralı adasında başı bulunan bir partiden akrabamızın aday olması bizleri üzdü" ifadelerine yer verdi.

BABASI SAHİP ÇIKTI

HDP Rize 2. sıra milletvekili adayı olan Selda Karafazlı Kurşun'a bazı akrabalarının basın açıklaması yaparak tepki göstermesi üzerine baba Gençağa Karafazlı, 'provokasyon' uyarısında bulundu. Kızına destek olan Gençağa Karafazlı, basın açıklaması yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.



Gençağa Karafazlı, "Kızımız üzerinden HDP'nin çalışmalarına engel olmak istiyorlar. Ancak, ailede HDP'ye uzak olanlar bize artık 'HDP'ye oy vereceğiz' diyor" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑