SİYASET

HEDEF YÜZDE ELLİNİN ÜSTÜ

SİRMEN: “YÜZDE ELLİ ÜZERİNDE OY HEDEFLİYORUZ” DEDİ

31 Ekim 2013 Saat: 11:34
HEDEF YÜZDE ELLİNİN ÜSTÜ
HEDEF YÜZDE ELLİNİN ÜSTÜ

Geçtiğimiz pazar günü yapılan ön seçimde görev alan partililere verilen yemekte konuşan CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde yüzde ellinin üzerinde oy alacaklarını ifade ederek, aynı çalışma temposunu sürdürmelerini ve hatta artırmalarını istedi. Sirmen, ayrıca seçimde tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
CHP İzmit ilçe başkanlığı önseçimde görev alan mahalle temsilcileri, sandık görevliler ile gençlik kolları görevlileri onuruna bir Pasha Palas otelde yemek verdi. İlçe yönetiminin tam kadro katıldığı ve katılımın oldukça yüksek olduğu toplantıya coşku hakimdi.
BU GURUR HEPİMİZİN
Yemek öncesi ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Selman Yıldırım, önce partisi için demokrasi adına, büyük bir şölene imza atılmasını sağlayan tüm görevlilere teşekkür etti. Yıldırım, “Ön seçim ile adaylarımızı belirleyeceğiz dediğimizde kimisi hayal dedi, kimisi bıyık altından güldü. Ama bunu hep birlikte başarmanın onur ve gururunu yaşadık. Bunda hepinizin payı büyük” dedi.
Yıldırım, seçimi kazanacaklarına en küçük bir kuşkularının olmadığını, ancak seçimin ancak çalışılarak, halka daha çok ulaşılarak, oy vermeyenlerin bile ikna edilmesi sağlanarak alındığını da unutmamak gerektiğini, ön seçim sürecindeki performansın daha fazlasını mahallelerde sürdürülmesini, örgütlü ve planlı çalışılmasını istedi.
DİZİMİZİ KATLAYIP OTURMAK YOK
Yıldırım, “Şimdi başka bir daha görev duruyor önümüzde. Katkı koyacak daha çok arkadaşı bu çalışmalara katmalıyız. Bu konuda da tüm arkadaşlarımız görevlidir. 30 mart’a kadar dizimizi katlayıp oturmak yok” dedi.
KAYIP YILLARI TELAFİ EDECEĞİZ
İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, coşkulu alkışlar arasında yaptığı konuşmada, önce önseçim kararı alanlara ve demokrasi şöleni yaşatan tüm parti yönetici ve üyelerine teşekkür ile başladığı konuşmasında, artık parti içi yarışın geride kaldığını, büyük bir yarışın başladığını, bu yarıştan da el birliği ile büyük bir oy farkı ile çıkacaklarını vurguladı.
Sirmen, “Elbette hiçbir zaman halktan kopmadık, İzmit halkının içinde olduk. Ancak ön seçim nedeniyle hep birlikte mahallere gittiğimizde, sosyal demokrat belediyeciliğe, ayrımsız CHP yönetimine olan susamışlığı gördük “dedi.
Örgütlü ve organize bir şekilde şimdiye kadar yapılan çalışmaların devam ettirilmesi halinde bırakalım yerel seçimleri genel seçimleri de kazanılabileceğini söyleyen Sirmen, “artık partimiz içinde, aday belirleme yarışı geride kaldı. Herkes ile kucaklaştık. Henüz kucaklayamadıklarımız varsa onlara da ulaşmalıyız. Örgütlülüğümüzü büyütmeliyiz. Şimdi mahallere ve evlere kadar girerek neler yapacağımızı anlatacağız. Projelerimizi İzmitlilere anlatacağız. Bizim öncelikli işimiz eleştirmek değil, neler yapacağımızı öncelikle anlatmak olacak. Çünkü, İzmit hizmete, projeye ve birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Kayıp yılları telafi edeceğiz. Hedefimiz yüzde ellinin üzerinde oy almaktır.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑