YAŞAM

Hem ağladım hem emzirdim

Anne babası kazada ölen 33 günlük Sude bebeği emziren Dr. Filiz Demir: Sude’yi evlat edinmek isterim. Çocuklarımın süt kardeşi oldu. Onlarla birlikte büyütürüm

2 Haziran 2016 Saat: 07:20
Hem ağladım hem emzirdim
Hem ağladım hem emzirdim

Niğde'de trafik kazasında anne, baba ve kardeşini kaybeden 33 günlük Sude bebeği kaldırıldığı hastanede emziren doktor FilizDemir, minik bebeği evlat edinmek istiyor. Kendisinin de 2 çocuğu olduğunu belirten doktor, "Onu kendi çocuklarımla büyütür, kendi evladım gibi bakarım" dedi. Niğde'de önceki gün yaşanan feci kazada, Cuma Kavak ile dini nikâhlı eşi Türkan Yarka ve 2 yaşındaki oğlu Osman Kavak yaşamını yitirdi. Çiftin 33 günlük kızı Sude ve babaanne Sultan Kavak yaralı kurtuldu. Sude bebek, babaannesi ile birlikte Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

'KUCAĞIMDA SAKİNLEŞTİ'
Burada minik bebeğe ilk müdahaleyi yapan uzman doktor Filiz Demir, bebeğin karnının aç olduğunu fark etti. Bir süre mama yedirilmeye çalışılan bebek, daha sonra 21 aylık bebeği olan Dr. Filiz Demir tarafından emzirildi. SABAH'a konuşan 15 yıllık hekim Filiz Demir, annelik içgüdüsüyle bebeği emzirdiğini belirterek, "Kucağıma alır almaz sakinleşti ve emmeye başladı. Emzirdikten sonra uyudu. Yaşananlar herkesi duygulandırdı. Acı bir kaza, ailesini kaybetmiş bir bebek... Bir anne olarak ağlaya ağlaya emzirdim. Allah hiçbir evladı annesiz babasız bırakmasın" diye konuştu.

'ÖMÜR BOYU YANINDAYIZ'
Kendisinin de 7 yaşında Doruk ve 21 aylık Duru isminde 2 çocuğu olduğunu anlatan doktor Demir hislerini, "Sude bebek çocuklarımın da süt kardeşi oldu. Artık ömür boyu Sude bebeğin yanında olacağız. Sude'yi evlat edinmek istiyorum. Onu kendi çocuklarımla büyütür, evladım gibi bakarım" diye anlattı. Ancak minik bebeğin babaannesi Sultan Kavak'ın, "Oğlumdan yadigar" diyerek bebeğe kendisinin bakmak istediği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑