DÜNYA

Hengelo Türk Kültür Derneği güven tazeledi

Hollanda Türk Federasyon’a bağlı Hengelo Türk Kültür Derneği’nin 7. olağan kongresi coşku içerisinde geçti.

21 Ocak 2013 Saat: 10:56
Hengelo Türk Kültür Derneği güven tazeledi
Hengelo Türk Kültür Derneği güven tazeledi
Geçtiğimiz hafta yapılan Hollanda Türk Federasyon’a bağlı Hengelo Türk Kültür Derneği’nin 7. olağan kongresi çoşku içerisinde geçti. Yapılan kongrede Şakir Tekçe güven tazeleyip tekrar başkan seçilirken, yeni yönetim de belirlendi. 

Hollanda Türk Federasyon genel başkan yardımcısı Tuncay Bahtiyar , Hollanda Türk Federasyon genel muhasibi Sadettin Şimşek ve Enschede Türk Kültür Derneği başkanı Alparslan Adıbelli’nin de katıldığı kongrede bir konuşma yapan Şakir Tekçe; “Önümüzdeki dönemde Hollanda Türk Federasyon proje ve kampanyaları ile birlikte gençlerimiz başta olmak üzere eğitime ağırlık vereceğiz” dedi. 

Tekçe, Hengelo Türk Kültür Derneği eskiye göre daha güçlübir pozisyona geldiğini belirtirken, bundan sonraki dönem içerisinde de büyük projelere imza atamk için uğraşacaklarını dile getirdi. 
Kongrede bir koşma yapan Hollanda Türk Federasyon genel başkan yardımcısı Tuncay Bahtiyar’da, Hengelo teşkilatının son yıllarda elde ettiği başarılarla birlikte bir örnek teşkil ettiğini belirtti. Bahtiyar bu çalışmaların devm etmesini temeni ettiğini sözlerine ekledi. 

Kongrede Şakir Tekçe başkanlığında oluşturulan yönetimde de Bünyamin Karaahmet, Kenan Yıldoğan, Yusuf Akbaba, Betül Yılmaz, Turgay Çakıcı, Kürşad Babacan ve Uğurkan Doğan yer aldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑