MODA

Henna’dan anlamlı defile

Henna gelinlik ve ortağı Pronovias By Fashion Group, “Kadına şiddete hayır” temasıyla defile yaptı

18 Eylül 2013 Saat: 18:00
Henna’dan anlamlı defile
Henna’dan anlamlı defile
Önümüzdeki sezona sürpriz bir beraberlik ile start veren Henna Gelinlik, dünya devlerinden Pronovias By Fashion Grup(Avenue Diaganol) markasına ev sahipliği yaptı. Mükemmel  tasarımları ile sektörde adından sıkça  bahsettiren gelinlik markası Henna ve ortağı Pronovias By Fashion Grup’un 2014 koleksiyon ürünlerini anlamlı bir defileyle  görücüye çıkardı.
Nilüfer Taban ve İlker Mercan’ın sahibi olduğu Henna Gelinlik’in 2014 yılı için tasarladığı yeni gelinlik koleksiyonunu; İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Samsun, Adana, Mersin, Antalya, Balıkesir, Mardin, Edirne, Mardin, Sakarya ve Kayseri’den gelen 19 bayii görme imkanı buldu.
KADINA ŞİDDETE HAYIR
İlker Mercan, 2014 gelinlik koleksiyonunun bayilerin beğenisi ve talepleri doğrultusunda belirleneceğini belirterek,“Henna Gelinlik olarak dünya modasını yakından takip ediyoruz. 2014 gelinlik koleksiyonumuzda bu yıl kabarık gelinlikler, balık modeller, muhteşem sırt detayları, saten hayal tül, dantel ve taşın muhteşem ahengi yer ayacak. Ayrıca bu yıl gelinliklerimizde kadına yönelik şiddeti simgeleyen siyah eldivenler yer alıyor. Siyah eldivenlerimizle süslediğimiz gelinliklerimizle kadına yönelik şiddeti kınıyoruz. Bu nedenle defilede gelinlikleri giyen mankenlerimiz bir ellerine siyah eldiven takarak şiddeti bu etkinlikle kınadılar” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑