MAGAZİN

Her şeye rağmen gülmeyi bilenlerin müzikali “Annie” yılbaşı özel performanslarıyla sahnede

Amerika, İngiltere, Avustralya başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarındaki onlarca ülkede binlerce kez sahnelenmiş ve ödüller almış, gişelerde olağanüstü başarılara imza atmış Broadway'in en çok bilinen müzikallerinden "Annie", 19 Aralık’ta i

14 Aralık 2023 Saat: 10:10
Her şeye rağmen gülmeyi bilenlerin müzikali “Annie” yılbaşı özel performanslarıyla sahnede
Her şeye rağmen gülmeyi bilenlerin müzikali “Annie” yılbaşı özel performanslarıyla sahnede

Broadway'in en çok bilinen müzikallerinden “Annie”, Türkiye’de izleyicisi ile buluşuyor. Amerika, İngiltere, Avustralya başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarındaki onlarca ülkede binlerce kez sahnelenmiş ve ödüller almış, gişelerde olağanüstü başarılara imza atmış, Broadway'in en çok bilinen müzikallerinden olan “Annie”, Mozart PSM yapımı olarak sahneye taşındı.

Yetimhaneye bırakılmış, anne ve babasını arayan, kalbi özlemle dolu olan Annie için bir gün bir umut doğar. Karşılaştığı durumlar beklediği gibi gitmese de Annie'nin iyimser gülüşü, geleceğini New York'un neon ışıkları gibi aydınlatabilecek mi?

Muhteşem müzikal, 19 Aralık’ta İstanbul BESA Cevahir Sahnesi'nde gerçekleşecek iki yılbaşı gösterisiyle seyircilere keyifli anlar yaşatacak. Kadrosunda Devlet Opera ve Balesi’nden solist ve orkestra sanatçıları ile çocuk oyuncuların yer aldığı müzikal başyapıtının biletleri Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı online etkinlik platformu Biletinial’da satışa çıktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑