OTOMOBİL

HILUX sınavı geçti

Toyota Plaza Kocaeli Kaya, 41 BURDA AVM’de düzenlediği HULIX Test Sürüşü günleri etkinliği ile muhteşem aracı denemek isteyenler başta olmak üzere etkinliğe katılan herkesin nefesini kesti

15 Ağustos 2016 Saat: 15:11
HILUX sınavı geçti
HILUX sınavı geçti

Kocaeli’nin en önemli otomotiv plazalarının başını çeken Toyota Plaza Kocaeli Kaya, düzenlenen test sürüşü etkinliği ile katılımcıların tek kelimeyle nefeslerini kesti.  “Hilux Mücadelesi” adlı etkinlik ile zorlu arazi koşullarında bile gösterdiği yüksek performansı test etmek amacıyla düzenlendi. Etkinliğe katılanların önce zorlu parkurdan çekindiği, sonrasında ise muhteşem Hilux’un verdiği güven duygusu sayesinde zorlu parkurdan inanılmaz bir keyif aldığı etkinliğin önemli detayları arasındaydı.

HAYRAN KALDILAR

Hilux’un muhteşem performansını yaşamak ve tanık olmak isteyenlerin yakından takip ettiği etkinlikte hazırlanan zorlu parkur en dikkat çekici detaylardan bir diğeriydi. Vatandaşların  oldukça dik bir şekilde dizayn edilmiş olan parkura çekinerek baktığı da gözlerden kaçmadı. Ancak daha sonra muhteşem Hilux’a binerek test etme cesaretini, aracın verdiği yüksek performans anlayışı ve üstün yol tutuşu sayesinde korkudan eser kalmadı.

KAMPANYAYI KAÇIRMAYIN

Hilux, rakipsiz gücünün yanında fiyat avantajlarıyla da cezbediyor. Şimdi Hilux’lar 5.000 TL’ye varan indirim ya da yüzde 0 faiz imkanlarıyla, sizleri bekliyor. Fiyat avantajlarının yanında ödeme kolaylıkları da olan Hilux taksitlerini Mart 2017’de ödemeye başlama fırsatı sunuyor. Muhteşem fırsatlardan faydalanmak için Toyota Plaza Kocaeli Kaya’ya 0262 335 38 71 nolu telefonlardan ulaşabilir ya da E-5 Karayolu üzere Yeni bursa yolu Kavşağı İzmit /Kocaeli adresine giderek tüm detayları öğrenebilirsiniz.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑