YAŞAM

Hırsızlık şüphelisi Murat Karayılan yakalandı

İzmir'de jammer'la otomobillerden hırsızlık yapan Murat Karayılan, yine aynı yerde hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalandı.

2 Nisan 2013 Saat: 10:43
Hırsızlık şüphelisi Murat Karayılan yakalandı
Hırsızlık şüphelisi Murat Karayılan yakalandı
 Mavişehir'de EGS Park'ın otoparkında 39 yaşındaki Özlem Göz'ün 35 EA 7113 plakalı park ettiği otomobilinden geçen hafta gerçekleşen hırsızlık olayı üzerine, polis araştırma başlattı. 

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, 6 ay önce cezaevinden çıkan 38 yaşındaki Murat Karayılan 'ın, uzaktan kumandayla kapısının kilitlenmeye çalışılan aracın merkezi kilit sistemini, elindeki sinyal kesici jammer ile etkisiz hale getirip, araçta bulunan 1 dizüstü bilgisayar ile I-pad'i çaldığını belirledi. 

Ekipler hırsızın yakalanması için çalışma başlattı. Bölgede olası yeni bir hırsızlık olayı için devriye gezen asayiş ekipleri, Murat Karayılan'ı otoparkta bulunan başka bir araçtan hırsızlık yapmak isterken, dün saat 23.30'da suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan Karayılan, Bozyaka'daki Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Hırsızlık, fuhuş ve uyuşturucu gibi suçlardan poliste 15 kaydı bulunan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑