GÜNCEL

Hülya Avşar'dan Gezi Parkı açıklaması

Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı protestolarıyla ilgili olarak sanatçı Hülya Avşar ile görüştü. Avşar, "Başbakan’dan maalesef 24 saat içinde müdahale izlenimi aldım. Bekleyemez misiniz? dedim. Bana 1-2 örnek verdi. Onlar da doğruydu&

13 Haziran 2013 Saat: 16:55
Hülya Avşar'dan Gezi Parkı açıklaması
Hülya Avşar'dan Gezi Parkı açıklaması
Hülya Avşar, daha önce Başbakan Erdoğan ile görüşmek istediğini ve randevu talep ettiğini açıklamıştı. Bu istek üzerine Başbakan, randevu talebini kabul etmişti.

Avşar'ın açıklamalarından satırbaşları:

Uzun zamandır tanışıyoruz Sayın Başbakan'la. Çok güzel şeyler konuştuk. İki tarafta da bir ön yargı söz konusu. Tek sorun Gezi'de Başbakan ile görüşecek bir liderin olması. Ben kimseyi temsilen burada değilim. Tamamen bireysel haklarımı kullanarak burada bulunuyorum. Benimde kızım var. Onunla yaşadığımız çatışmaları çok benzetiyorum şu anki duruma. Başbakan'a bir anne, sanatçı olarak gördüğüm eksiklikleri aktarmaya geldim.  Ben siyaseti çok iyi anlamıyorum. Amatör bir ruhla buradayım, duygusal bir ruhla olaylara bakıyorum. Sanatçıların başka bir yerde olması gerektiğini düşünüyorum. Beni eleştirenler aynı zamanda Başbakan'la gençler arasına da giriyor. İsterlerse seve seve Gezi Parkı'na giderim.

BAŞBAKAN'DAN MÜDAHALE SİNYALİ ALDIM

Başbakan’dan maalesef 24 saat içinde müdahale izlenimi aldım. Bekleyemez misiniz? dedim. Bana 1-2 örnek verdi. Onlar da doğruydu. Referandumun yapılması gerektiği yolunda gidiyorlar. Ben hiç bir yerden tehdit almadım. Bunlar tehditle olacak şeyler değil. Beni mahalle baskısı ilgilendirmez. Ben korkacak, geri çekilecek bir karektere sahip değilim. Hiç bir sanatçı Başbakan'dan korkmasın. Şu an vicdanım çok rahat. Çocuğum için yapmak istedim bu görüşmeyi. Annelik duygularım hassas. Herkes birbirinden korktuğu için iş bu noktaya gelmiş. Bu konuştuklarımdan ne çıkarılabilir siz karar verin. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑