OTOMOBİL

Hyundai'de teknolojik sıçrama!

Amerikan Boston Danışmanlık Grubu’nun yaptığı araştırmaya göre Hyundai, teknolojide ilk 10'a girmeyi başardı

15 Şubat 2013 Saat: 11:51
Hyundai'de teknolojik sıçrama!
Hyundai'de teknolojik sıçrama!
Amerikan Boston Danışmanlık Grubu’nun (BCG) yaptığı araştırmaya göre Hyundai, sunduğu teknolojilerle gelecek vaad eden şirketler arasında yer aldı. Hyundai, 50 markanın değerlendirildiği 2012 ödüllerinde en iyi sekiz otomobil markası arasında zirveye yerleşerek birinciliği elde etti. 

2005 yılından bu yana aralıksız olarak yapılan “Yılın En İyi İnovasyonu” araştırmasında otomobil markaları kadar teknoloji devi markalar da sıralamaları paylaşmış oldu. BCG, yeniliklerin her zaman pazara canlılık getirdiğini, aynı zamanda müşterileri çekmek için de gereken en önemli değer olduğunu vurguluyor. Eşsiz bir müşteri deneyimi için markaların sürekli olarak yenilikçi ürünleri ortaya çıkardığını söyleyen araştırmacılar, özellikle alternatif yakıt teknolojileri ve düşük maliyetli ancak yüksek kaliteli ürünlerin sıralamada etkili olduğunun altını çiziyorlar.

Otomotiv endüstrisinin yıllar boyu öncülüğünü yapan dev isimlerinin önünde yer alan ve sadece 45 yıllık bir geçmişe sahip olan Hyundai, 2010 yılından bu yana hızlı bir ilerleme kaydederek bu bağlamda 12 sıra birden yükselmiş oldu. Dünya çapında yapılan bu araştırmaya 1512 üst düzey yönetici katılırken 54 otomobil markası için değerlendirme yapıldı. BCG'nin sıralamasıysa şu şekilde...
İlk 10 otomotiv yenilikçileri (Genel Sıralama) 
1. Hyundai (10)
2. Toyota (11)
3. Ford (12)
4. KIA (13)
5. BMW (14)
6. Nissan (22)
7. Audi (25)
8. GM (29)
9. Renault (34)
10. VW (45)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑