SİYASET

İBB adayı İmamoğlu: 200 bin gence çıkarttım!

CHP'den İstanbul için aday olan Ekrem İmamoğlu, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerde bulunuyor. Vaatlerinin eleştirilmesi konusunda sinirlendiğini söyleyen İmamoğlu, 150 bin gence iş bulacağım dediğini fakat rakiplerinin belediyenin işi

23 Şubat 2019 Saat: 09:29
İBB adayı İmamoğlu: 200 bin gence çıkarttım!
İBB adayı İmamoğlu: 200 bin gence çıkarttım!

Yerel seçim ile ilgili ziyaretler gerçekleştiren İmamoğlu, toplantı salonunda esnafa önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'un sorunları ve bu sorunlarına çözüm bulmanın tek amacı olduğunu söyleyen İmamoğlu, kendisini kavga, gürültü, patırtı gibi hiçbir konuyla muhattap edemeyeceklerini söyledi. 15-20 gün öncesinde beni kızdırmaya ya da problem yaratmaya çalışmayı da düşünebilirler diyerek sözlerine devam eden İmamoğlu, bunların hiçbirinin faydasının olmadığını, oyunun daha da çok artacağını belirtti.

İşsizlik sorunu

Şehirdeki işsizlik oranına değinen İmamoğlu, 18-25 yaşları arasında 350 bin işsiz genç olduğunu bunun tehdit oluşturduğunu ve çözüm bulunması gerektiğini söyledi. 150 bin gence iş bulacağını belirttiğini fakat rakiplerinin, belediyenin işi iş bulmak değil, sözlerinden sonra iyice kızıp bu sayıyı 200 bine çıkarttığını açıkladı. 

Megabüs açıklaması

İmamoğlu, ulaşımda yapılacak olan projelerle ilgili de, önceliğinin megabüs olmadığını açıkladı. İstanbul'un birinci önceliğinin metro olduğunu söyleyen İmamoğlu, en büyük projeyi metro olarak görüyoruz ifadesini kullandı. Megabüsün geçici olduğunu da açıkça belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑