GÜNCEL

İBB’den 'tarifli' bir ihale!

İBB'nin seminer için açılan ihalesinin şartnamesi, sanki bir yeri tarif eder gibi.

12 Ağustos 2013 Saat: 17:04
İBB’den 'tarifli' bir ihale!
İBB’den 'tarifli' bir ihale!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 'kurumsal başarıyı' arttırmak için şef ve müdür yardımcılarını il dışında eğitim seminerine gönderecek. Seminer için açılan ihalenin şartnamesi, sanki bir yeri tarif eder gibi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 'Yönetici Davranışlarının Kurumsal Başarıya ve Motivasyona Etkisi Semineri' konulu il dışı eğitim programı hizmet alımı işi için ihale açtı. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan ihale kapsamında, İBB’de çalışan şef ve müdür yardımcılarına 3’er günlük eğitim verilecek. Toplam 800 şef ve müdür yardımcısı programa, 133’er kişilik gruplar halinde katılacak. Seminerler, 2 saati öğleden önce 2 saati de öğleden sonra olmak üzere günlük 4 saat üzerinden verilecek.

EĞİTİMİ UZMANLAR VERECEK

İhale şartnamesine göre eğitimler, alanında ulusal tanınırlığı olan konu uzmanı eğitimciler; öğretim üyeleri, kişisel gelişim uzmanları, mesleki açıdan uzmanlaşmış bürokrat, kamu veya özel sektör yöneticisi, alanında tanınmış popüler kişiler ve profesyonel öğretici ve meslek sahipleri tarafından verilecek.

TARİF TAMAM ADRESİ BELLİ DEĞİL

İBB, ihale şartnamesine koyduğu maddelerle sanki seminerin nerede yapılmasını istediğini tarif eder gibi. Şartnameye göre seminerin verileceği yer İstanbul il sınırlarına en fazla 160 kilometre uzaklıkta olacak. 200-250 kişilik eğitim salonu olacak. Konaklama yapılacak mekanın en az 140 odası ve 200 kişi kapasiteli açık büfe restaurantı olacak. Odaların, merkezi klima ve ısıtma, mini bar, banyosu, saç kurutma makinesi, direkt telefonu, oda servisi, internet bağlantısı, elektronik kapı kilit sistemi, kasa ve TV’si olacak.

BOWLİNG DE OLACAK

Konaklama tesisinin ayrıca şu özellikleri de olması gerekiyor: “Kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, masaj, jakuzi, fitness merkezi, masa tenisi,bilardo, bowling, voleybol, basketbol, oyun odası, kuaför, vitamin bar, solaryum, bahçe,çocuklar için oyun alanı, kapalı ve açık otopark, jeneratör, uyandırma servisi, emanet kasası, internet, market, çamaşır ve ütü hizmetleri, tıbbi uzman hizmetleri ve doktor bulundurma imkânlarına haiz olacaktır.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑