BELEDİYE

İBB'nin Genel Sekreteri resmen Yavuz Erkut oldu

İBB'nin iki numaralı ismi netlik kazandı.. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreterliği’ne eski Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut resmen atandı. Erkut yeni sıfatıyla gece yarısı AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı havalimanında k

5 Temmuz 2019 Saat: 12:16
İBBnin Genel Sekreteri resmen Yavuz Erkut oldu
İBB'nin Genel Sekreteri resmen Yavuz Erkut oldu

Yavuz Erkut, 28 Haziran cuma günü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başkan danışmanı olarak atamış, Mehmet Çakılcıoğlu da İBB genel sekreterliğine vekaleten getirilmişti. Güvenlik soruşturmasının tamamlanmasının ardından ardından Erkut, resmen İBB Genel Sekreteri olarak atandı.

Yavuz Erkut 

Yavuz Erkut, İBB Genel Sekreteri olarak dün gece İstanbul’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile birlikte karşıladı.

İBB'nin Genel Sekreteri resmen Yavuz Erkut oldu
İBB'nin Genel Sekreteri resmen Yavuz Erkut oldu

YAVUZ ERKUT KİMDİR

Yavuz Erkut, Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisansını Wales Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde yapan Erkut, 1979’da çalışma hayatına TÜPRAŞ’ta başladı.
2005-2015 arasında TÜPRAŞ CEO’luğu yapan Erkut, Azerbaycan devletinin petrol ve doğalgaz şirketi SOCAR’ın Türkiye Başkanlığı’na da üstlenmişti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑