SAĞLIK

İbrahim Saraçoğlu'ndan astım hastalığına doğal kür tarifi!

Astım hastalığı nedir? Belirtileri nelerdir? Nasıl geçer? Astım hastalığında uygulanacak bitkisel tedavi yöntemi var mıdır? Bu hastalığa iyi gelecek şifalı bitkiler nelerdir? İşte Prof.Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu'ndan merak edil

17 Şubat 2015 Saat: 00:07
İbrahim Saraçoğlu'ndan astım hastalığına doğal kür tarifi!
İbrahim Saraçoğlu'ndan astım hastalığına doğal kür tarifi!

Özellikle soğuk havalarda nükseden astım hastalığı, gündelik yaşamı zorlaştıran en önemli hastalıklardan biri. Prof. Dr İbrahim Saraçoğlu, nefes darlığı, göğüste ıslık sesi, kuru öksürük gibi belirtilerle ortaya çıkan ve toplumda çok sık rastlanan astım hastalığına çare niteliğinde bir  bitkisel kür tarifi verdi.

ASTIM HASTALIĞI NEDİR?


Astım hastalığı, solunum yollarında gerçekleşen iltihaplanmalar ve daralmalar nedeniyle ortaya çıkan hastalıktır. Bunun haricinde  geçirilen zatüre vb hastalıklar da astımın oluşmasında önemli etkenlerdendir. 

İŞTE SARAÇOĞLU'NDAN ASTIM HASTALIĞINA DOĞAL ÇAY TARİFİ:


''1 tutam sinirli ot(damar otu) ve 1 tutam yaban kekiği 1,5 su bardağı su içerisinde 6-7 dakika kaynatılacak.Kaynatılan bu çay ılıdıktan sonra süzülüp içilecek. Bu çayı düzenli olarak kullandığınızda 1 hafta içerisinde bile etkilerini fark edeceksiniz.'' 



SOĞUĞA ALERJİSİ OLANLAR DİKKAT!


Prof.Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu astımın yanısıra soğuğa karşı alerjisi olanlar için de sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez içilmesi şartı ile soğuk pres yöntemiyle yapılmış keçi boynuzu pekmezi önerdi. 

SOĞUK PRES KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİNİN DİĞERLERİNDEN FARKI NEDİR?


Soğuk pres yöntemiyle yapılan keçiboynuzu pekmezinin diğer pekmezlerden farkı, keçiboynuzu meyvelerinin en değerli cinslerinin yüksek ısı işlemine tabi tutulmadan elde edilmesidir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑