TURİZM

IC Çeşme Marina'dan ''Yaza Merhaba'' partisi

IC Çeşme Marina Genel Müdürü Can Atalkan, etkinlikte yaptığı konuşmada, işletmenin yalnızca marina değil ilçenin bir parçası olduğunu söyledi.

26 Mayıs 2014 Saat: 13:35
IC Çeşme Marina'dan ''Yaza Merhaba'' partisi
IC Çeşme Marina'dan ''Yaza Merhaba'' partisi

 Atalkan,  tesiste düzenlenen ‘Yaza Merhaba Partisi’nde yaptığı konuşmada, IC Çeşme Marina’nın sektöre önemli katkı sağladığını bildirdi.


Tesisin Doğu Akdeniz’in en önemli yat limanlarından biri olduğunu belirten Atalkan, şunları kaydetti:


” IC Çeşme Marina Çeşme’nin bir parçası oldu. Çeşme için çok önemli bir yatırım olan IC Çeşme Marina, Türkiye’de halkla iç içe olan, halkla beraber yaşayan ender marinalardan birisi olmayı başardı. Ben ekip arkadaşlarımın çalışmaları sürekli bu yönde oldu. Çeşme’ye pozitif bir enerji katan işletmemiz ilçeye katkı koymaya devam edecektir. IC Çeşme Marina’nın 4. Yılında burada sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Bizlere desteklerini esirgemeyen kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, değerli yatçılarımız ve bana her zaman destek olan ekibime  teşekkür ediyorum. 2014 yılı yaz sezonu hepimiz için güzel olsun.”


Kamu kurum ve kuruluşları, denizcilik, turizm, yat ve konaklama sektörü yöneticileriyle temsilcilerinin hazır bulunduğu etkinlikte  Grup Son Dakika konser verdi.

ÇEŞME MARİNA


Çeşme Marina Türkiye’nin önde gelen yatırım firmalarından biri olan IC İbrahim Çeçen Holding ve marinacılık sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan Camper & Nicholsons Marinas International ortaklığıyla kurulan Çeşme Marina, yat sahiplerine ve tüm ziyaretçilerine 2010 yazında kapılarını açtı. 

Çeşme Kalesi’nin önünde, şehrin içinde modern ve fonksiyonel tasarımıyla öne çıkan Çeşme Marina’da herkes için konfor, huzur ve mutluluk var.
Doğu Akdeniz’in en önemli yat limanlarından biri olmayı hedefleyen Çeşme Marina, denizde 400, karada ise 100 tekne kapasitesi ile 60 m. uzunluğa kadar olan yerli ve yabancı tekneler için mükemmel bir bağlama limanıdır. Üstelik bir yaşam merkezinden beklenileceği üzere yat market, çamaşırhane, duşlar ve tuvaletler, teknik hizmetler, özel park yerleri, kablosuz internet gibi tekne sahiplerinin ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetleri uluslararası standartlardaki hizmet kalitesi ile tekne sahiplerine sunmaktadır.

Tarihi dokunun ve sosyal yaşamın bütünleştiği bir atmosfere sahip Çeşme’nin merkezinde yer almasının yanısıra bünyesinde bulunan yat kulübü, restoranlar, barlar ve kafeler ile misafirlerine birbirinden güzel seçenekler sunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑