GÜNCEL

İcralık olduğu mal sahibini öldürdü!

Afyonda kiracısı olduğu tesislerin sahibini döven işletmeci, ölen yaşlı adamı iple tavana astı.

18 Ağustos 2012 Saat: 22:21
İcralık olduğu mal sahibini öldürdü!
İcralık olduğu mal sahibini öldürdü!
Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde bulunan bir dinlenme tesisinin işletmeciliğini yapan K.A., icralık olduğu iş yeri sahibini önce dövüp sonra da iple tavana asarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.
 
Edinilen bilgiye göre Afyonkarahisar-Antalya karayolu Küçükhöyük mevkiinde bulunan Osmanköy Dinlenme Tesislerinin yanında yalnız yaşayan Osman Duman'dan (75) haber alamayan yakınları, kontrole gittiklerinde yaşlı adamı evinde iple tavana asılı halde buldu. Yakınlarının Duman'ın "intihar ettiğini" jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri inceleme başlattı.
 
İlk incelemede yaşlı adamın bir hafta önce öldüğünü ve vücudunda darp izleri bulunduğunu tespit eden jandarma ekipleri, Duman'ın intihar etmediğini, zorlanarak asıldığını belirledi.
 
Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren jandarma, Duman'ın Osmanköy Dinlenme Tesislerinin sahibi olduğunu ve tesisi işleten kiracısı K.A.'dan 95 bin liralık alacağını icra yoluyla tahsil etmeye çalıştığını, aralarında bu nedenle husumet olduğunu öğrendi. Ekipler, ölümünden önce Duman'la birlikte oldukları ve tartıştıkları tespit edilen K.A.'yı (33) gözaltına aldı. Jandarmadaki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen K.A., 'cinayet zanlısı' olarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Afyonkarahisar Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.




YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑