GÜNCEL

İdam edilmeleri gerekirken devlet besleyecek! Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 14 Mayıs'ta merkez Yüreğir ve Sarıçam ilçesindeki iki adreste 10 kalaşnikof piyade tüfeği ve bir tabanca ile 10 kilo 650 gram esrar ve 720 kök Hint kenevirinin ele g

12 Ekim 2022 Saat: 11:11
İdam edilmeleri gerekirken devlet besleyecek! Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar
İdam edilmeleri gerekirken devlet besleyecek! Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar

Silah ve uyuşturucu ticaretine karıştıkları tespit edilen şüpheliler S.A, E.Ş, İ.H, B.Y, Z.A. ve E.D. düzenlenen operasyonla yakalandı. Zanlıların yurt dışından temin ettikleri silahları yasa dışı yollarla Türkiye'ye getirdikleri ve burada sattıkları öne sürüldü. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.A, E.Ş, İ.H. ve B.Y. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, Z.A. ve E.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Daha önce de 2 kişinin tutuklandığı soruşturma kapsamında cezaevine gönderilenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

#2
Foto - İdam edilmeleri gerekirken devlet besleyecek! Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar

OPERASYON - İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışmayla M.A.B'nin merkez Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi'ndeki müstakil ev ile Sarıçam ilçesi Dağcı Mahallesi'ndeki çiftlik evinde ruhsatsız silah ve uyuşturucu bulundurduğunu belirlemişti.

#3
Foto - İdam edilmeleri gerekirken devlet besleyecek! Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar

Şüpheliye ait ikametlerde ve bir tarlada 14 Mayıs'ta arama yapan ekipler, 10 kalaşnikof piyade tüfeği ve bir tabanca ile 10 kilo 650 gram esrar ve 720 kök Hint keneviri ele geçirmişti. Gözaltına alınan M.A.B. ve onunla bağlantılı olduğu öne sürülen şüpheli N.D. tutuklanmıştı.

#4
Foto - İdam edilmeleri gerekirken devlet besleyecek! Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar

TOPLUM ASILMALARINI İSTİYOR - Milletin evlatlarını zehirleyerek kazandıkları paralarla mafyalara ve terör örgütlerine kazanç sağlayan zehir tacirleri, dünyadaki tüm toplumlar için büyük tehdit. Türkiye'de de özellikleri gençleri ağına düşüren bu karanlık eller için vatandaşlar; idama varan büyük ve caydırıcılığı kesin cezalarla yargılanmalarını istiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑