SİYASET

İddia: Ahmet Davutoğlu ile görüşen mevcut belediye başkanları var

Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanı olduğu Gelecek Partisi’ne AKP'den istifa ederek katılan mevcut belediye başkanı Halil Kulak, "Davutoğlu ile görüşen bazı belediye başkanları ve bürokratlar var" dedi.

14 Aralık 2019 Saat: 15:30
İddia: Ahmet Davutoğlu ile görüşen mevcut belediye başkanları var
İddia: Ahmet Davutoğlu ile görüşen mevcut belediye başkanları var

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve ekibi Gelecek Partisi’nin kuruluşunu ilan etti. Gelecek Partisi'nin ismi ve kurucular kurulu listesi dün Ankara Bilkent Otel’de düzenlenen tanıtım toplantısıyla açıklandı.

AKP'den istifa eden isimlerin yer aldığı Gelecek Partisi'nin ilk belediye başkanı ise Halil Kulak oldu. Dün Ak Parti'den istifa eden Karaman’a bağlı Sarıveliler Belediye Başkanı Kulak, “Ben partimizin ilk belediye başkanıyım ama önümüzdeki süreçlerde belediyemize yeni belediye başkanları da katılacak.” dedi.

BAZI MEVCUT BELEDİYE BAŞKANLARI DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞÜYOR

Sözcü gazetesine konuşan Kulak, Gelecek Partisi'ne başka belediye başkanlarının da katılacağını ileri sürdü. Halil Kulak şöyle konuştu:

"Ben partimizin ilk belediye başkanıyım ama önümüzdeki süreçlerde belediyemize mevcut belediye başkanları da katılacak. Sayın Davutoğlu ile görüşen partiye katılmak istediğini belirten bazı belediye başkanları ve bürokratlar var. Partimizin teşkilatlanma süreciyle birlikte her şey daha da netlik kazanır."

TÜRKİYE’DE BİR KORKU İKLİMİ VAR

Gelecek Partisi'ne geçmesiyle Sarıveliler ilçe halkının desteğini aldığını ifade eden Halil Kulak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Davutoğlu’nun partisine geçtikten sonra belediye başkanlığını yaptığım Sarıveliler ilçemizde halkımızın da büyük bir çoğunluğu aldığımızın kararın arkasında duruyor. Karşı çıkanlar da elbette olacaktır ama şuan da Türkiye’de bir korku iklimi var. Herkes ‘konuşursam başıma bir şey gelir’ endişesi taşıyor. Bu yüzden gelen bazı tepkilerin nedeni de bu korku olabilir."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑