EKONOMİ

Ilıca’da sona gelindi

Gölcük Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla hayata geçirdiği Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisi projesi’nde sona yaklaşıldı

22 Ocak 2013 Saat: 13:20
Ilıca’da sona gelindi
Ilıca’da sona gelindi
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in özverili çalışmaları ve yapmış olduğu bir dizi görüşmeler sonucunda 2. Yüzyıldan itibaren yüzyıllar boyu boşa akan bir tarihi değer olan Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Termal Turizm tesisi Gölcük’e, Kocaali’ye ve ülkemize hem ticari açıdan hem de iş istihdamı ve yeni iş kollarının oluşturulmasına önemli ölçüde katkı sağlayacak bu proje Gölcük’ün ekonomisine can katacak, tanıtımına yardımcı olarak Marka kent olma yolunda önemli bir tanıtım olacak.
Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisi her yönüyle Gölcük’e artı değer kaydedecek bir proje olarak görülüyor.Bu tarihi yapı tamamlandığında Gölcük’ün tanıtımı,turizme vereceği değer ve ülkemize, Gölcük’e sağlayacağı ekonomik kazançlar açısından büyük katkı sağlaması bekleniyor. 
Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Termal Turizm tesisi 10 dönümlük alana yapılacak olan yatırım olması açısından büyük bir değer olarak görülmekte. Bu alan içinde günü birlikçi vatandaşların rahatla faydalanabileceği alanlar, bay ve bayanların ayrı ayrı kullanabilecekleri termal havuzlar, Buhar odaları, içinde her türlü konforun olacağı aile odaları, çamur banyoları, Fitness ve sauna alanları, Çamur banyo alanları, çevre düzenlemesi ve yeşil alan düzenleme çalışmaları olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑