TURİZM

İlk tercihleri Akdeniz

Rus turistler bu yıl en çok Akdeniz sahillerini tercih edecek

24 Nisan 2016 Saat: 12:54
İlk tercihleri Akdeniz
İlk tercihleri Akdeniz

Rus turistlerin gideceği ülkeler arasında Kıbrıs, Yunanistan, İspanya, İtalya, Hırvatistan ve Karadağ yer aldı. İç turizmde ise popüler destinasyonlar yine Krasnodar ve Soçi oldu.

Rusya tur operatörleri derneği ATOR Başkanı Maya Lomidze, Rusya'da bu sene yurtdışı tatili alanında başarılı bir sezon geçirileceğini bildirdi.

Erken rezervasyon programlarıyla çok fazla Rus turistin yurtdışına tatile çıkacağını belirten Lomidze, "2015 yılına göre erken rezervasyon programları daha başarılı oldu. Tur operatörleri neredeyse tüm ülkelere turist göndereceklerini açıkladı.

Özellikle Avrupa'nın tatil beldelerine, Bulgaristan ve Avrupa'nın Akdeniz kıyılarında yer alan ülkelerine de çok sayıda Rus turist gidecek. Bu ülkeler arasında Kıbrıs, Yunanistan, İspanya, İtalya, Hırvatistan ve Karadağ yer alıyor. Bu da bize bu yıl yurtdışı turizm sezonunun geçtiğimiz yıldan daha başarılı olacağını gösteriyor" dedi. Lomidze, yurtiçi turizminde en çok tercih edilecek tatil beldelerinin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Krasnodar ve Soçi olacağını kaydetti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑