SPOR

İlker Başbuğ oyunu kullandı, Yıldırım'a destek verdi

Fenerbahçe'de başkanlık seçimine oy vermeye gelen eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Aziz Yıldırım'a destek açıklaması yaptı: Ona verilen her oy haksızlığa karşı verilen oydur.

31 Mayıs 2015 Saat: 11:51
İlker Başbuğ oyunu kullandı, Yıldırım'a destek verdi
İlker Başbuğ oyunu kullandı, Yıldırım'a destek verdi

 Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, aidatlarını yatırıp oy verme yetkisine sahip 16834 üye toplam 21 sandıkta saat 17.00'ye kadar oy kullanacak. Genel kurul üyeleri Aziz Yıldırım için sarı, Hulusi Belgü için mavi renkte basılan oy pusulalarını kullanacak. Başlama saati itibarıyla üyelerin kongreye büyük ilgi gösterdiği görülürken, kongre üyeleri başlama saatinden önce sandıkların önünde kuyruklar oluşturdu.

Oy vermeye gelen eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu. Başbuğ şöyle konuştu: "Buradan haykırıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne kimse leke süremez. Yargı bu lekeyi temizleyecektir. Yapılanlara isyan ediyorum. Bu haksızlıklara artık yeter... Kimse bu kulübe leke sürmeye gayret etmesin. Fenerbahçe 2014/2015 sezonunda ligi 2. bitirdi. Rizespor maçının ardından bir silahlı saldırıya uğradı. Ondan sonra her şey değişti. Burada bir olay oldu. Bu olayın futbolcular üzerinde büyük etki yaptı. Ve bu olay organizeydi... Sonra ne oldu? Nerede bu olayın failleri? Bu olayın faillerinin bulunmasını istemek hakkımız değil mi? Resmen unutuldu. Çok önemli bir olay, şampiyonluk kadar önemli... Failler kesinlikle ortaya çıkarılmalıdır. Eğer bu olamzsa asıl bu bir kara leke olarak kalacaktır. Aziz Yıldırım'a verilen her oy haksızlığa karşı verilen oydur.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑