SİYASET

İmamoğlu: Kapı kapı gezerek insanları tedirgin etmeyin

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu Büyükçekmece'de seçime dair konuştu. İmamoğlu, İstanbul'da devletin seçim tutanaklarında yeralan kurulların güvenceleriyle seçime girildiğini söyledi. 'Emniyetimizi

10 Nisan 2019 Saat: 10:54
İmamoğlu: Kapı kapı gezerek insanları tedirgin etmeyin
İmamoğlu: Kapı kapı gezerek insanları tedirgin etmeyin

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle:

Burada, beraber çalışmaya ve üretmeye varım. Hiç kimseyi birbirinden ayırmayarak, herkesi kucaklayarak. AKP'li, MHP'li, CHP'li hiç birini birbirinden ayırmadan hizmetimi yapacağıma, hepinizin huzurunda söz veriyorum.

Büyükçekmece belediye başkanı Hasan Akgün, önümüzdeki 5 yılda daha güzel şeyler üretecek. Emniyetimizi polisimizi yormayın, kapı kapı gezerek, insanları tedirgin etmeyin. Burada, devletimizin seçim tutanaklarında gerekli kurulların teminatları çerçevesinde seçime girdik.

'Erdoğan'la ilişkilerimiz çok iyi olacak'

Benim kadar insanların gönlünü kazanan belediye başkanını bu şehir görmemiş olacak. Seçilirseniz Erdoğan'la ilişkileriniz nasıl olur? diyorlar. Çok iyi olacak, Cumhurbaşkanı seni istemiyor, diyorlar. Göreceksiniz öyle bir isteyecek ve öyle güzel hizmetler yapacağız ki. Huzuru istiyor musunuz? Herkes oyunu kullandı mı kullandı, seçim bitti mi? Bitti. Hayırlı uğurlu olsun efendim.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑