GÜNCEL

İmamoğlu'ndan Soylu'ya kötü haber: Partili arkadaşlarını yaktın

Ekrem İmamoğlu: Sayın Bakan, pandoranın kutusunu açtı. 2019 öncesi personel kayıtlarını incelemeye başladık. Medyanın çok ilgisini çekecek verilere ulaşıyoruz. Bakan Bey, partili arkadaşlarını yaktın haberin olsun.

28 Aralık 2022 Saat: 15:02
İmamoğlundan Soyluya kötü haber: Partili arkadaşlarını yaktın
İmamoğlu'ndan Soylu'ya kötü haber: Partili arkadaşlarını yaktın

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın İBB'ye başlattığı "terör" soruşturmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İmamoğlu'nun "Sayın Bakan, pandoranın kutusunu açtı. Partili arkadaşlarını yaktın haberin olsun..." açıklaması dikkat çekti.

İşte o açıklama:

İmamoğlu "Uysal döneminde işe alınan Y.Y. ve ikinci kez işe aldığınız O.Ç. nasıl oldu da hassas gözlerinizden kaçtı? Bakın arşiv araştırması demiyorum, sabıka kaydı diyorum. Ne yazıyor? Silahlı terör örgütüne üyelik, silahlı terör örgütü yöneticiliği yazıyor sabıka kaydında.

Bu iki kişinin de işten çıkarılışı bizim dönemimizde yapılmıştır. 6 Mayıs ve 29 Mayıs 2019'da işe alınan ve biz işe başlayınca fark ettiğimiz 6 çalışanın FETÖ iltisaklı çıkmasını nasıl değerlendireceklerdir?

Medyaya yansıyan 500 küsur sayfalık rapor henüz bizde yok. Duyumlarımıza göre bu raporda hakkında işlem yapılması istenen kişiler sadece ve sadece ben ve benim dönemimde eski / yeni yönetici arkadaşlarım.

Eğer savcılığa sunulan raporda eski başkan Mevlüt Uysal, İstanbul Valisi ve onların yöneticileri hakkında da işlem talep edilmişse bir lafım yok. Unutmayın, altını tekrar çiziyorum. O raporda sadece İmamoğlu ve onun yöneticileri suçlanırsa gök kubbeyi başınıza yıkarız.

Bakan Bey, kendi arkadaşlarını da yaktın haberin olsun..."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑