GÜNCEL

İmamoğlu'ndan tepki çekecek Kanal İstanbul açıklaması

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesine takoz olacaklarının sinyalini bir kez daha verdi. İmamoğlu, "Benim Kanal İstanbul'la ilgili fikrim net. Olumlu bir fikrim yok. Bunu biz bütün İstanbul'la da paylaşmayı düşünüyoruz" dedi.

16 Ekim 2019 Saat: 09:52
İmamoğlundan tepki çekecek Kanal İstanbul açıklaması
İmamoğlu'ndan tepki çekecek Kanal İstanbul açıklaması

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe belediye ziyaretlerini sürdürüyor. Şimdiye kadar 5 ilçe belediyesini ziyaret eden İmamoğlu, dün de Avcılar Belediyesi'ndeydi.

Kanal İstanbul hakkında olumlu düşünmüyor

İmamoğlu ve Hançerli daha sonra Avcılar sahiline geçerek inceleme gezilerini sürdürdü. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili düşüncelerini şu şöyle ifade etti:

"Ben Küçükçekmece Gölü'nün ve İstanbul'un birçok kimlikli alanının, tarihi süreçte kendini bulmuş coğrafyasının, mümkün olduğu kadar bozulmamasından yana bir kişiyim. Bu bakımdan daha önce de söyledim. Benim Kanal İstanbul'la ilgili fikrim net. Olumlu bir fikrim yok. Bunu biz bütün İstanbul'la da paylaşmayı düşünüyoruz. Dolayısıyla ben oradaki tarihi kalıntıyı önemsiyorum. Yerinde de göreceğim. Bütün Türkiye'nin, Dünyanın görmesini isteriz. Bu coğrafyalara baktığınızda Allah'ın lütfu, dünya güzeli. Böyle güzelliği geleceğe nasıl taşırız endişesiyle hareket edersek İstanbul'a layık yöneticiler oluruz. Baktığımız pencere bu. Bu ön fikirle, hocamızla da gezince görüşlerimizi paylaşırız."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑