GÜNCEL

İmdat çığlığı

Feci olay... Antalya'da Pınar Bilge kaçırıldığını ve sabaha kadar dayak yediğini iddia ederek yardım istedi. Balkona sığınan ve korkudan titreyen kadın elindeki bıçakla kendisini korudu

7 Aralık 2012 Saat: 01:01
İmdat çığlığı
İmdat çığlığı
Antalya'da dehşet dolu gece... Kızılırmak Caddesi'ne dün sabah ihbar üzerine gelen polis feci manzarayla karşılaştı. Bir apartmanın 4'üncü katında elinde bir ekmek bıçağı ve kapı kolu olan bir kadın, 'Beni kurtarın' diye bağırıyordu. Adının Pınar Bilge olduğunu belirten 4 çocuk annesi 38 yaşındaki kadın, polisleri yukarıya çağırdı. Polislere bıçağı teslim eden kadın geçirdiği korku dolu geceyi anlattı.
PINAR Bilge, temizliğe gittiği evden dönerken, bıçaklı iki kişi tarafından kaçırıldığını ve sabaha kadar dövdüklerini iddia etti. Bilge, gençlerin, kendisini dilendirerek kazandığı parayı getirmesini istediklerini öne sürdü. Sabaha karşı bu kişilerin elinden kurtulup mutfağa girdiğini söyleyen kadın, ekmek bıçağını alarak onları korkutup kendisini balkona kilitlediğini ve kapı kolunu her iki taraftan çıkardığını anlattı. Hava aydınlanıncaya kadar balkonda kaldığını, bağırarak yardım istediğini belirten Bilge, ifadesi alınmak üzere Meydan Polis Merkezi'ne götürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑