MODA

İngiltere’de Osmanlı Rüzgarı Esecek

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Cambridge Style Week haftasında “Ottoman Fashion Show” moda severleri geçmiş ve gelecekle buluşturacak...

4 Mart 2015 Saat: 19:54
İngiltere’de Osmanlı Rüzgarı Esecek
İngiltere’de Osmanlı Rüzgarı Esecek
Son Osmanlı  Şehzadesi   Mahmut Francis Namık   Osmanoğlunun da katılacağı davet   4 – 8 Mart   tarihleri arasında  Quy Mill Hotel’de yapılacak. Organizasyonun ikinci gününde yer alacak olan Osmanlı defilesinde  Osmanlı  dönemindeki Moda, günümüzle birleştestirilerek tanıtılacak. . T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı sponsorluğunda ve T.C. Londra Başkonsolosluğu’nun katkısıyla  düzenlenecek şova yerli ve yabancı çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. 
 
Üç yıldır ilgi çeken defileye imza atan organizasyonun kreatif direktörü  Berrin Bugay Lawler, amaçlarının moda çatısı altında binlerce kişiyi bir araya getirerek  Cambridge Style Week’i uluslar arası  platforma taşımak olduğunu söyledi. Lawler, : “ Üç yıldır bu organizasyonun başında görev alıyorum , daha önceki gösterilerimiz de büyük ilgi gördü. Bir Türk olarak elbette ki bu durum beni gururlandırıyor. Şova son Osmanlı Şehzadesi Mahmut Francis Namık Osmanoğlu ve eşi Genevieve Robson da katılacak  Bu da bizim için büyük bir onur.” Bu yıl ki Ottoman Fashion Show’da da büyük başarı elde edeceğimize inanıyorum. “ dedi. 
 
Ottoman Fashion Show ile amaçlarının  Türkiye’nin moda, tasarım  ve tekstil alanındaki başarısını,  Türk tarih ve kültürünü merak eden çok sayıda  Türkiye hayranı oluşturmak  olduğunu vurgulayan Berrin Bugay Lawler, “Bu kapsamda yaratıcıcılığa yönelik tanıtım çalışmaların sürdürmek istiyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑