GÜNCEL

İnşallah Kılıçdaroğlu’ndan kurtuluruz

Halk TV yayınında konuşan Levent Gültekin, 2017'deki anayasa değişikliği referandumunda CHP’li üst düzey bir yetkilinin , “İnşallah referandumdan evet çıkar da biz Kılıçdaroğlu’ndan kurtuluruz” dediğini açıkladı. Gültekin, aynı kişinin şu an Kılıçdar

25 Ocak 2023 Saat: 11:08
İnşallah Kılıçdaroğlu’ndan kurtuluruz
İnşallah Kılıçdaroğlu’ndan kurtuluruz
Halk TV ekranlarında konuşan Levent Gültekin, iki ay önce şahit olduğunu söylediği bir konuşmayı anlattı. Gültekin, CHP’li üst düzey bir yetkilinin 2017 yılındaki Anayasa değişikliği referandumunda, “İnşallah referandumdan evet çıkar da biz Kılıçdaroğlu’ndan kurtuluruz” dediğini; aynı kişinin şu an Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı için çalışma yaptığını söyledi.

"İNŞALLAH KILIÇDAROĞLU'NDAN KURTULURUZ"

Gültekin şu ifadeleri kullandı:

“O kadar şey duyuyoruz, o kadar çok şeye şahit oluyoruz, dedikodudan bahsetmiyorum, teyit edilmiş konuşmalar. Mesela 2017 referandumunda ‘inşallah referandumdan evet çıkar da biz Kılıçdaroğlu’ndan kurtuluruz’ diyen CHP’de çok yetkili kişi şu an Kemal Bey’in adaylığını organize ediyor.

"AYNI KİŞİ ŞU ANDA ADAYLIĞINI ORGANİZE EDİYOR"

Aynı kişi şu anda Kemal Bey’in adaylığını organize eden kişi, iki ay önce bir ev sohbetinde ‘Kemal Bey’i aday yapıyoruz, muhtemelen Türkiye’yi kurtaramayacağız ama partiyi kurtaracağız’ dediği; bunu bütün genel başkan yardımcılarına gittiği, Kemal Bey’e de gittiği ve kimsenin bir şey yapmadığı bir ortamda endişe duymaz mısınız?”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑