GÜNCEL

Irak'ta Kanlı Pazartesi: 82 Ölü

Bağdat ve kuzeyindeki Kerkük şehrinde düzenlenen bombalı saldırılarda ölü sayısı 82ye yükseldi.

23 Temmuz 2012 Saat: 11:42
Irak'ta Kanlı Pazartesi: 82 Ölü
Irak'ta Kanlı Pazartesi: 82 Ölü

Irak'ın başkenti Bağdat ve kuzeyindeki Kerkük şehrinde düzenlenen bombalı saldırılarda ölü sayısının 82'ye yükseldiği bildirildi.

Irak'ın birçok kentinde düzenlenen en az 10 bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 82 kişi öldürüldü. Saldırılarda 118 kişi de yaralandı. Ölü sayısının yükselmesinden endişe ediliyor.

Irak'ın birçok kentinde bugün düzenlenen bir dizi bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre en az 82 kişi öldü, 118 kişi de yaralandı. Irak'ın kuzeyindeki Kerkük şehrinde bu sabah bomba yüklü dört araçla düzenlenen saldırılarda 5 kişi öldü. 19 kişi de yaralandı.

Kerkük Polis Müdürü yardımcısı Turhan Abdurrahman, Kerkük şehrinin değişik yerlerinde park halindeki bomba yüklü dört araçla saldırılar düzenlendiğini, ilk verilere göre 5 kişinin öldüğünü ve 19 kişinin yaralandığını söyledi.

Abdurrahman, Kerkük şehrinde iki patlamanın daha olduğunu, bu iki patlama hakkında kendilerine henüz bilgi ulaşmadığını belirtti.

Kerkük dışında başkent Bağdat, Saadiye, Han Beni Saad, Taji, Duluiye ve Tuz Hurmatu kentlerinde bombalı saldırılar düzenlendi. Duluiye ve Taji'de askeri üsse düzenlenen saldırılarda en az 7 kişinin öldürüldüğü belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑