GÜNCEL

İstanbul Diyalog Müzesi'nde Özel Sevgililer Günü Deneyimi!

Diyalog Sosyal Girişimcilik Derneği (DİSODER) tarafından kurulan ve 10. yılını kutlayan İstanbul Diyalog Müzesi, tamamen karanlık ve sesten izole olarak yaratılan, hayatın farklı kesitlerinin deneyimlendiği iki ortamda; sevgilinize olan güveninizi ye

14 Şubat 2024 Saat: 11:33
İstanbul Diyalog Müzesinde Özel Sevgililer Günü Deneyimi!
İstanbul Diyalog Müzesi'nde Özel Sevgililer Günü Deneyimi!

İstanbul Diyalog Müzesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı özel Karanlıkta Diyalog Deneyimi ilegözleriniz kapalıyken ve sadece sesinizle iletişim kurabilirken, sevgiliniz ile birbirinize güvenmeyi yeniden keşfedeceksiniz. Bu benzersiz deneyimde, sevgilinizle iletişim kurarken duyularınızın sınırlarını zorlayacak ve ilişkinizi güçlendirecek anlar yaşayacaksınız.

Sevginizi farklı bir dilde ifade edin…

Sessizlikte Diyalog Deneyimi ise sevgilinizle anlaşabilmek için aynı dili konuşmanızın gerekmediği, iletişim için bazen bir bakışın, gülüşün ne kadar önemli ve yeterli olduğunu deneyimleme şansı bulacaksınız. Bakış açınızı değiştirecek, ufkunuzu açacak bu sessiz deneyimle, gözlerinizle ve beden dilinizle iletişim kurarak sevgilinizle aranızdaki bağın daha da güçlendiğini hissedeceksiniz.

Unutulmaz bir Sevgililer Günü Deneyimi

İstanbul Diyalog Müzesi, ilişkilerini daha da güçlendirmek ve unutulmaz anlar yaşayarak bu Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılmak isteyen çiftleri İstanbul Diyalog Müzesi’ne bekliyor. İstanbul Diyalog Müzesi’nde gerçekleşecek Unutulmaz bir Sevgililer Günü seansları 14 Şubat’ta 10:00-19:00 saatleri arasında, biletler ise biletix’de satışta.

10 yılda 720 bin kişinin deneyimlediği İstanbul Diyalog Müzesi, ziyaretçilerine görme ve işitme engellilerin hayatlarını deneyimleyerek onları anlayabilmeyi ve empati kurmalarına aracılık etmeyi hedefliyor.

 

Tarih : 14 Şubat 2024, Çarşamba

Etkinlik : İstanbul Diyalog Müzesi'nde Özel Sevgililer Günü Deneyimi

Seanslar : 14 Şubat’ta 10:00-19:00

Yer : İstanbul Diyalog Müzesi

Adres : Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Gayrettepe Metro İstasyonu -2.Kat Şişli/İstanbul

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑