YEME & İÇME

İSTANBUL’UN SEYİR TERASI AÇILDI

İstanbul’da Rumeli Hisar’ında geçmişte birçok şaire ve sanatçıya ilham kaynağı olmuş Seyir Terrace görkemli bir açılış kokteyli ile açıldı.

13 Haziran 2013 Saat: 11:28
İSTANBUL’UN SEYİR TERASI AÇILDI
İSTANBUL’UN SEYİR TERASI AÇILDI
“80”ler konsepti ile oluşturulan özel bir kokteyl ile açılışı yapılan mekan, birbirinden değerli seçkin konuklarını ağırladı. Bürokrasiden, iş ve sanat dünyasından konuklarını ağırlayan Seyir Terrace’da eşsiz boğaz manzarası eşliğinde dünya mutfağından seçkin lezzetler geceye damga vurdu. Birbirinden bağımsız farklı teraslardan oluşan mekan bu özelliği ile birçok önemli etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Hisarın surlarına ve tarihine komşu olan Seyir Terrace yemyeşil ağaçlar içinde bir nefes alma noktası. Seyir Terrace, İstanbul’un muhteşem boğaz manzarası eşliğinde gecenin keyfini çıkaran misafirlerinden tam not aldı.

Seyir Terrace’ın mutfağında Sunset’te başarılı çalışmalara imza atan Murat Arslan chefs ve on dört kişilik ekibi var. Yerel lezzetler ve dünya mutfağının seçkin örnekleri ile kapılarını açan mekan bu yaz İstanbul’da keyif arayanların adresi olacak.

         Yakın geçmişimizdeki birçok önemli şairin yazdıklarına ilham veren Seyir Terrace Hisar’da otoparkı olan nadir mekanlardan. Seyir Terrace, yemyeşil ağaçların içinde boğaza karşı üstü açık alanları ile gürültüden uzak sakinlik ve doğayla iç içe olmak isteyenlere farklı günler yaşatıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑