GÜNCEL

İstanbul'da 45 ayrı adrese baskın

Cinsel gücü artıran 300 bin kutu sahte ilaç ele geçirildi.

11 Aralık 2012 Saat: 11:38
İstanbul'da 45 ayrı adrese baskın
İstanbul'da 45 ayrı adrese baskın
İstanbul genelinde 45 ayrı adrese düzenlenen operasyonda çoğunluğu "cinsel gücü artırıcı" olarak piyasaya sürülmeye çalışılan 300 bin kutu sahte ilaç ele geçirildi.
Operasyonlar kapsamında 30 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte ilaç üreten şebekeye yönelik 8 aylık teknik takibin ardından, bu sabah harekete geçti. Saat 06.00 sıralarında İstanbul genelinde tespit edilen 45 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

ÇOK SAYIDA İLAÇ BULUNDU

Baskın yapılan adreslerden birisi de Rami'de bir sanayi sitesiydi. Sabah erken saatlerde depo önüne gelen polis önce çevre güvenliği aldı. Silahlarını çekerek sanayi sitesine giren ekipleri silahlarını çekerek deponun kapısını kırdı. Site içinde bulunan depoya baskın yapan ekipler, henüz paketlenmemiş çok sayıda hap ve ilaç üretiminde kullanılan kimyasal madde buldu. 

TAMI TAMINA 600 BİN TL

Hapların bir çoğunun "cinsel gücü artırıcı" olarak piyasaya sürüldüğü anlaşıldı. Depo sahibi M.D.F., gözaltına alındı. Depo içerisinde, yeni imal edilmiş ilaçları kurutmaya yarayan makineler de ele geçirildi. Operasyonların sonucunda piyasa değeri 600 bin TL olduğu belirtilen toplam 300 bin kutu sahte ilaç ele geçirildiği öğrenildi. 

Soruşturma kapsamında 30 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yetkililer, ilaçların bu kişiler tarafından üretildiği ve piyasaya sürüldüğünü ancak bazı yerlerde kaçak ilaca da rastlandığını belirtti. Bu ilaçların sağlık açısından çok yüksek tehlikeleri olduğu da bildirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑