GÜNCEL

İstanbul'da narkotik operasyonu!

İstanbul'da sabahın ilk saatlerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirildi. Baskınlara Özel Harekat Timleri ile helikopter de destek verdi.

13 Ağustos 2013 Saat: 09:03
İstanbul'da narkotik operasyonu!
İstanbul'da narkotik operasyonu!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çok sayıda adrese şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyona Özel Harekat ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri de destek verdi. İstanbul'da birçok ilçede eş zamanlı yapılan baskınlarda gözaltına alınan şüphelilerin olduğu ve bir şüphelininde kaçtığı öğrenildi.

Polisler tarafından Maltepe Gülsuyu, Gülensu ve Esenkent Mahalleri'nde çok sayıda eve ve iş yerine operasyon yapılırken, polislerin aramaları devam ediyor.

GECEKONDU ÖNÜNDE LÜKS OTOMOBİL

Öte yandan Gülsuyu Mahallesi Gazi Sokak'ta şüphelilere ait olduğu belirtilen gecekondu önünde park halinde bulunan yabancı plakalı lüks marka bir otomobil dikkat çekti. Lüks otomobili ve gecekonduyu didik didik arayan ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

MALTEPE'DE GEÇEN HAFTA ESP'YE SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta da Maltepe Gülsuyu'nda 3 ayrı silahlı saldırıda ESP üyesi 9 kişi bacaklarından vurulmuştu  Polis, yaralıların ifade vermeyi reddettiğini söylerken, mahalleli uyuşturucu çetelerinin saldırısına işaret etmişti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑