GÜNCEL

İstanbul'da yakalanan BAE casusu intihar etti!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yakalanan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin casusu olduğu tespit edilen iki kişiden birinin tutulduğu Silivri Cezaevi'nde intihar ettiği öğrenildi.

29 Nisan 2019 Saat: 09:48
İstanbulda yakalanan BAE casusu intihar etti!
İstanbul'da yakalanan BAE casusu intihar etti!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da iki casus yakalanmış, şüphelilerin BAE adına ajanlık yaptıkları ortaya çıkmıştı. İşlemleri ardından Silivri Cezaevi’ne gönderilen şüphelilerden Z.H’nin cezaevinde kaldığı hücrede intihar ettiği öğrenildi.

MİT operasyonuyla yakalanmışlardı

Birleşik Arap Emirlikleri için İstanbul'da casusluk faaliyeti yürüttüğü iddia edilen iki istihbarat görevlisi yakalanmıştı.

Şüphelilerin Ankara ve İstanbul içerisinde yoğun telefon ve görüşme trafiğinin dikkat çekmesi üzerine teknik ve fiziki takip inceleye alındıkları ifade edilmişti. Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yapılan takipler sonucunda iki istihbaratçının Ankara, İzmir, İstanbul ve Diyarbakır'da çok sayıda kişiyle görüştükleri tespit edilmişti.

Ajanların sorgularında da Birleşik Arap Emirlikleri adına casusluk yaptıklarını itiraf ettikleri öğrenilmişti.

Silivri cezaevinde bulunuyorlardı

Şüpheliler emniyetteki işlemleri ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilmişti.

İntihar etti

Edinilen bilgiye göre, şüphelilerden Z.H'nin Silivri Cezaevi'nde tutulduğu hücrede intihar ettiği öğrenildi. Şüphelinin vefat ettiği belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑