MAGAZİN

İşte İbo'nun Bebeği

İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız'ı hamileliğinin 6'ncı ayında belirginleşen göbeğiyle görüntülendi

6 Şubat 2013 Saat: 09:11
İşte İbo'nun Bebeği
İşte İbo'nun Bebeği
İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız'ı hamileliğinin 6'ncı ayında belirginleşen göbeğiyle görüntülendi. Doğum yaklaştığı için çok heyecanlı olduğunu belirten Yıldız, hamileliği sırasında 5 kilo aldığını söyledi. 
2 yıl önce uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan ve mucize eseri hayata dönen İbrahim Tatlıses, bugünlerde yeniden kız babası olacağı için çok heyecanlı. 
Tatlıses'in 6 aylık hamile olan eşi Ayşegül Yıldız önceki gün Maslak Acıbadem Hastanesi Çocuk Sağlığı biriminde bebeği için kontrole gitti. Ünlü sanatçı hastanede 1 saat kalan eşini kontroller sırasında bir an olsun yalnız bırakmadı. 
Hastane çıkışı nedense birlikte fotoğraflarının çekilmesini istemeyen İbrahim Tatlıses yan kapıdan çıkarken, Ayşegül Yıldız sorulara ayaküstü cevap verdi. İyice belirginleşen göbeği dikkat çeken Yıldız, "Her şey yolunda. 6 ay oldu, doğum günü yaklaşıyor, çok heyecanlıyım" dedi. Kızlarına henüz bir isim düşünmediklerini belirten Ayşegül Hanım, hamileliği sırasında 5 kilo aldığını belirtip 55'ten 60 kiloya çıktığını söyledi. 
İbrahim Tatlısesin Perihan Savaştan bir kızı, Derya Tunadan bir oğlu, Adalet Tatlıdan bir oğlu, iki kızı ve şuan Ayşe Yıldızın karnındaki bebekle birlikte toplamda 6 çocuğu bulunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑