SİYASET

İşte o AKP'liler

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç,saldırıda yer alan AKP’lilerin fotoğraflarını basına gösterdi

20 Şubat 2013 Saat: 16:16
İşte o AKP'liler
İşte o AKP'liler
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Samsun ve Sinop’ta yaşanan saldırılarla ilgili “CHP bu süreçte hiçbir eylemin içerisinde olmamıştır. Hiçbir CHP’li de bu eylemlerin içerisinde yer almamıştır” dedi. Koç, saldırıda yer alan AKP’lilerin fotoğraflarını basına gösterdi.
Sinop ve Samsun’da yaşanan saldırıları değerlendiren Koç, “Partinin resmi sözcüsü ve Samsun Milletvekili olarak çok açıkla ifade etmek istiyorum, CHP bu süreçte hiçbir eylemin içerisinde olmamıştır. Hiçbir CHP’li de bu eylemlerin içerisinde yer almamıştır” dedi.
Başbakan’ın kafasındaki projeyi gerçekleştirmek için BDP’nin de destek verdiğini ve bu süreçte CHP’yi suçladığını vurgulayan Koç, Sinop’ta çekilen ve AKP’li Sinop Dikmen Belediye Başkanın yer aldığını söylediği bazı fotoğrafları basına gösterdi. “Teröristlere prim verilmemesi çağrısında bulunuyor. Gazete örnekleri elimde” diyen Koç, Sinop Emniyet Müdürü’nün de fotoğraflarda yer aldığını belirtirken, AKP’nin eyleme öncülük yaptığını söyledi. Koç, “Ey Başbakan bundan sonra senin önüne getirdikleri kağıt üzerindeki haberlere bir bak, doğruluğunu kanıtla, ondan sonra sağa sola saldır, sağa sola iftira at” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑