GÜNCEL

İşte sır adam Taylan

İnternette forumlarda Taylan kod adlı Tarkan K.'ya ait olduğu iddia edilen fotoğraflar da ortaya çıktı

8 Şubat 2013 Saat: 10:27
İşte sır adam Taylan
İşte sır adam Taylan
Sarai Sierra cinayetiyle ilgili polis her türlü ihtimali düşünüyor. En güçlü senaryo ise katil, genç kadını evinde öldürdü, cesedi bilerek surların dibine atıp üzerine battaniye örttü. Amacı şüpheleri bölgede yaşayan evsizlere çekmek. Polis, yaklaşık 40 kişilik ‘olağan şüpheli’ listesi de oluşturdu. Bu arada internette forumlarda Taylan kod adlı Tarkan K.'ya ait olduğu iddia edilen fotoğraflar da ortaya çıktı.

Sarai Sierra'nın Instagram listesinde arkadaşı olan ve İstanbul'da genç kadınla bir barda yakınlaştıklarını polise verdiği ifade de dile getiren Taylan, şu ana kadar görüntülenemedi. Dün avukatı Özkan Polat, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek bilgi aldı. Müvekkillinin sosyal çevresi olan, mastırını yurtdışında yapmış, iyi bir ailenin çocuğu olduğunu söyleyen Avukat Özkan Polat, “Biz kendimiz gelerek olayla ilgili polise bilgi verdik. Bütün belgeleri polise teslim ettik” dedi.

Müvekkilinin ifadesinde genç kadın ile gittikleri barın tuvaletinde ilişkiye girdiklerini söylediğinin hatırlatılması üzerine Polat, “Müvekilimle Sarai Sierra arasında duygusal bir bağ ve ilişki yok. Kısa süreli çay, kahve içmişler” dedi.

İnternette bazı forum sitelerinde ise Instagram'da @taylloo rumuzlu kullanıcının Taylan olduğu belirtiliyor. Sarai Sierra'nın fotoğraflarına yorum yapan @taylloo'nun, genç kadının kaybolmasının ardından hesabını kapatması ve fotoğrafları silmesi dikkat çekiyor. Ancak Google'da bir arama yapıldığında resimlerine ulaşmak mümkün.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑